Categorized | Educatie

Elevii de la „Francisc Hubic” premiaţi la Festivalul-concurs „Muzica inimii mele”

Prestaţii încununate de succes ale elevilor de la Şcoala de Arte „Francisc Hubic” la Festivalul pop-rock „Muzica inimii mele” din weekend, de la Satu-Mare. Solistul vocal Mihai Lipai şi trupa Blue Strings s-au întors la Oradea cu câte un premiu I.

Festivalul-concurs „Muzica inimii mele” care a avut loc sâmbătă, 23 noiembrie, la Satu-Mare a fost unul cu rezultate deosebite pentru elevii şi profesorii de la Şcoala de Arte „Francisc Hubic”. La secţiunea solist vocal, Mihai Lipai (clasa de canto muzica uşoară a profesoarei Lacrimioara Deac) a luat locul I, iar la sectiunea formaţii, trupa Blue Strings, alcătuita din cinci tineri talentaţi, avându-l ca solist vocal pe Halasz David, a cucerit de asemenea primul loc.

„Componenţii trupei sunt elevi ai şcolii noastre şi studiază chitara alături de profesorul Gavrucza Nagy Laszlo, care i-a îndrumat şi format.

Un mega-recital îndelung aplaudat a fost şi cel al elevei noastre Edina Bodor, care a fost invitata specială a serii, după ce anul trecut a câştigat marele trofeu al festivalului”

a spus profesoara Lacrimioara Deac.

A VII-a ediţie a Festivalului-concurs „Muzica inimii mele” s-a desfăşurat la Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare în organizarea Consiliul Judeţean şi a Şcolii de Arte din Satu Mare.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult