Categorized | Social

Primul brad de Crăciun a fost deja montat în Oradea!

Primăria Oradea a montat luni, 25 noiembrie, în spatele statuii lui Mihai Eminescu, zona de intersecție dintre Piața Unirii şi strada Independenței primul brad de Crăciun. Acesta are o înălțime de 12 metri și peste 50 de ani.

Dacă, până anul trecut bradul era amplasat în fața Primăriei, acum acesta a fost amplasat în spatele statuii Mihai Eminescu (zona de intersecție Piața Unirii cu str. Independenței), tocmai pentru a putea fi înconjurat și admirat de cât mai mulți orădeni.

Acest brad împreună cu cel care va fi amplasat marţi, 26 noiembrie, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor au fost donați municipalității de doi orădeni, deoarece fiind atât de înalți și masivi au ajuns să le afecteze fundația locuințelor și trotuarele din jur.

În continuare, urmează ca brazii să fie împodobiți cu ghirlande luminoase specifice sărbătorilor de iarnă.

Alți 4 brazi vor fi amplasați săptămâna aceasta de Primărie în Parcul Liniștii, Parcul Seleuș, strada Matei Corvin (în spatele troiței) și în sala mare a Primăriei Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult