Categorized | Social

Din inimă pentru inimă. Eveniment caritabil pentru o mamă care creşte singură trei copii

Restaurantul Transilvania din Oradea va organiza sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 19.30, un eveniment caritabil prin intermediul căruia se vor strânge fonduri pentru o mamă care are în grijă trei copilaşi şi care locuieşte într-o şcoală părăsită din satul Tilecuş.

În spiritul solidarităţii şi al „iubirii de aproape”, orădenii sunt invitaţi să participe la un eveniment caritabil, organizat pentru a întinde o mână de ajutor unei mame care are în grijă trei copii minori şi care se luptă cu greutăţile vieţii de zi cu zi.

Familia, una nevoiaşă, locuieşte într-o cameră a unei şcoli părăsite din satul Tilecuş, iar resursele mamei de a avea grijă de cei trei copii sunt reduse.

Băiatul cel mare a fost paralizat până la vârsta de patru ani ani iar de atunci este într-o continuă recuperare. Tatăl i-a părăsit la naştere iar de atunci nu se mai ştie nimic de el.

„Aceşti copii vor să înveţe, să învingă greutăţile vieţii, să-şi facă un rost, să trăiască demn. Îi putem ajuta să-şi şteargă lacrimile, să zâmbească şi să lupte. Facem un apel către toţi oamenii de bună-credinţă să participe la evenimentul caritabil care are ca şi scop strângerea de fonduri pentru a ajuta această familie”

se afirmă într-un comunicat al organizatorilor.

Pentru a strânge fonduri, sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 19.30, la Restaurantul Transilvania se va organiza o expoziţie de tablouri cu vânzare, tablouri realizate chiar de copiii familiei nevoiaşe.

Fiecare participant va avea ocazia să petreacă o seară specială „tradiţional românească” şi să contribuie la ajutorarea semenilor şi prin achiziţionarea meniului în valoare de 80 de lei.

Seara va fi animată de o prezentare de modă, de Ansamblul Crişana, Grupul Vivere, trupa de dans „Cool Style” împreuna cu Ilaria Cherloaba şi Cornel Ogrean, plus artista Anca Căuş. Prezentatoarea evenimentului va fi Mihaela Bar.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult