Categorized | Social

Din inimă pentru inimă. Eveniment caritabil pentru o mamă care creşte singură trei copii

Restaurantul Transilvania din Oradea va organiza sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 19.30, un eveniment caritabil prin intermediul căruia se vor strânge fonduri pentru o mamă care are în grijă trei copilaşi şi care locuieşte într-o şcoală părăsită din satul Tilecuş.

În spiritul solidarităţii şi al „iubirii de aproape”, orădenii sunt invitaţi să participe la un eveniment caritabil, organizat pentru a întinde o mână de ajutor unei mame care are în grijă trei copii minori şi care se luptă cu greutăţile vieţii de zi cu zi.

Familia, una nevoiaşă, locuieşte într-o cameră a unei şcoli părăsite din satul Tilecuş, iar resursele mamei de a avea grijă de cei trei copii sunt reduse.

Băiatul cel mare a fost paralizat până la vârsta de patru ani ani iar de atunci este într-o continuă recuperare. Tatăl i-a părăsit la naştere iar de atunci nu se mai ştie nimic de el.

„Aceşti copii vor să înveţe, să învingă greutăţile vieţii, să-şi facă un rost, să trăiască demn. Îi putem ajuta să-şi şteargă lacrimile, să zâmbească şi să lupte. Facem un apel către toţi oamenii de bună-credinţă să participe la evenimentul caritabil care are ca şi scop strângerea de fonduri pentru a ajuta această familie”

se afirmă într-un comunicat al organizatorilor.

Pentru a strânge fonduri, sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 19.30, la Restaurantul Transilvania se va organiza o expoziţie de tablouri cu vânzare, tablouri realizate chiar de copiii familiei nevoiaşe.

Fiecare participant va avea ocazia să petreacă o seară specială „tradiţional românească” şi să contribuie la ajutorarea semenilor şi prin achiziţionarea meniului în valoare de 80 de lei.

Seara va fi animată de o prezentare de modă, de Ansamblul Crişana, Grupul Vivere, trupa de dans „Cool Style” împreuna cu Ilaria Cherloaba şi Cornel Ogrean, plus artista Anca Căuş. Prezentatoarea evenimentului va fi Mihaela Bar.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult