Categorized | Social

Moș Crăciun îi așteaptă pe micuții colindători la Primăria Oradea

Din 16 şi până pe 20 decembrie, Primăria Oradea îi așteaptă pe elevii de la unitățile de învățământ din municipiul Oradea, să vină cu colinda, între orele 10:00 şi 13:00. Colindătorii vor fi așteptați chiar de Moș Crăciun, în sala „Traian Moșoiu” a instituţiei.

Înscrierile și programările se fac în perioada 9 – 13 decembrie la ghișeul nr. 11 din Centrul pentru relații cu Publicul. Conducerea unității de învățământ care va solicita înscrierea va trebui să depună o cerere cu ștampila unității de învățământ, în care să precizeze data și ora la care se dorește înscrierea grupului (în intervalul 16 – 20 decembrie, orele 10:00 – 13:00), numărul exact de colindători, dar și numărul de telefon al cadrului didactic coordonator.

„Pentru a putea asigura fiecărei unități de învățământ din Oradea posibilitatea de a colinda la Primărie, rugăm conducerea unităților de învățământ să se limiteze la maxim două grupe (clase) de elevi pe unitate de învățământ.

Având în vedere numărul mare de solicitări din anii precedenți, coordonatorul grupului de copii este rugat să vină pregătit cu un program de colinde de maxim 10 minute, tocmai pentru a face loc și altor grupuri de copii”

se afirmă într-un comunicat emis de Primăria Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4427 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult