Categorized | Social

Alexandra Silaghi din Oradea a câştigat primul Mini Cooper de la Benvenuti!

Sala de Evenimente de la Lotus Center a fost joi, 5 decembrie, gazda primei extrageri a premiilor din campania Benvenuti. Cel mai important premiu, un autoturism Mini Cooper, a fost câştigat de orădeanca Alexandra Silaghi, care, contactată de organizatori chiar în timpul evenimentului, nu a putut decât să ţipe de fericire.

Eveniment cu ştaif la Lotus Center, cu ocazia primei extrageri în Campania Benvenuti.

Într-o sală plină cu personalităţi şi oameni de afaceri, Beatrice Szuhai, împreună cu îndrăgita cântăreaţă Antonia, imaginea brandului Benvenuti, au moderat evenimentul prin care au fost extraşi câştigătorii unui Mini Cooper, a două premii constând în încălţăminte gratuită pentru zece ani, în valoare de 20.000 de lei fiecare, a cinci premii constând în încălţăminte gratuită pentru un an întreg, în valoare de 3.000 de lei, fiecare, plus 40 de premii surpriză.

Primul câştigător care a fost extras din urmă de cele trei fetiţe, a fost Alexandra Silaghi din Oradea, ea fiind şi câştigătoarea celui mai important premiu.

Pentru a-i confirma premiul câştigat, Alexandra Silaghi a fost sunată de Antonia în timpul evenimentului.

Aflată în trafic, câştigătoarea a oprit maşina iar când Antonia i-a spus că a câştigat Mini Cooperul, orădeanca nu aputut decât să strige de fericire, spre amuzamentul tuturor celor aflaţi în sală.

Evenimentul s-a încheiat cu un concert pe care Antonia la susţinut în incinta Lotus Center.

Lista completă a căştigătorilor o puteţi vizualiza AICI.

Anul viitor, pe 25 martie, când se va aniversa 10 ani de Benvenuti, se vor trage la sorţi câştigătorii celorlalte două automobile Mini Cooper, şi se vor acorda alte premii constând în încălţăminte pe 10 ani şi în încălţăminte pe un an, plus alte premii surpriză.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4383 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult