Categorized | Social

Creşa din Piaţa 1 Decembrie s-a modernizat!

Veste bună pentru copilaşii din Oradea. În cursul zilei de marţi, 10 decembrie 2013, a avut loc prezentarea Centrului de îngrijire pentru copii din Piața 1 Decembrie nr. 9, care a fost reabilitat şi modernizat. Valoarea totală a lucrărilor a fost de peste 3 milioane de lei.

La inaugurarea noului Centru a participat viceprimarul municipiului Oradea, Ovidiu Mureșan, şeful Biroului Turism, Cultură, Regenerare Urbană din cadrul Direcţiei de Management Proiecte cu Finanţare Internaţională din Primăria Oradea – Dumitru Sim, Arina Moș – directorul ASCO, precum și membrii echipei de proiect.

Detaliile proiectului „Reabilitare și modernizare centru de îngrijire copii din Piața 1 Decembrie nr. 9 Oradea” au fost prezentate de viceprimarul Mureșan. Acesta s-a arătat convins că

„cele 80 de locuri pe care le-am câștigat în urma acestui proiect vor reduce semnificativ numărul cererilor în creșele și grădinițele orădene.

Putem menționa chiar și faptul că azi nu există nicio solicitare pentru loc de creșă în Oradea care să nu poată fi îndeplinită”.

Obiectivul general al proiectului l-a reprezentat reabilitarea, extinderea și modernizarea unei suprafețe de peste 900 de mp construiți, prin modificări privind recompartimentarea și destinația spațiilor interioare, reabilitarea termică a clădirii, înlocuirea instalațiilor de apă, electricitate și încălzire şi extinderea clădirii prin mansardarea acesteia.

Totodată a avut loc și îmbunătățirea calității infrastructurii pentru servicii sociale prin dotarea și echiparea creșei cu echipamente moderne.

Valoarea totală a proiectului este de 3.080.397,47 lei, iar perioada de implementare a fost de 22 luni.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult