Categorized | Social

Baza Sportivă Ioșia finalizată în proporţie de 80 la sută

Lucrările la Baza Sportivă Ioșia se apropie de final. Municipalitatea a investit în modernizarea obiectivului aproape 1,4 milioane de lei fără TVA, 80% din lucrări fiind deja finalizate.

Viceprimarul municipiului Oradea, Ovidiu Mureșan, împreună cu directorul executiv al Administrației Imobiliare Oradea (AIO), Cristian Beltechi au prezentat în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc marţi, 17 decembrie, investițiile pe care municipalitatea le-a realizat la Baza Sportivă Ioșia.

„Cele opt terenuri existente aici au fost suplimentate cu încă patru terenuri de tenis, dintre care două au balon. În acest moment, 80% din lucrări sunt gata, iar începând de azi, ora 15.00, terenurile vor putea fi folosite de iubitorii acestui sport”

a spus viceprimarul Ovidiu Mureşan.

Lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a Bazei Sportive Ioșia au constat în refacerea stratului suport la terenurile existente și gradenele aferente acestor terenuri, s-a montat instalație de iluminat nocturnă pentru 4 terenuri existente, respectiv iluminatul aleilor. Totodată, a fost refăcută instalația de colectare a apelor pluviale.

Două dintre terenurile existente au fost acoperite cu balon presostatic, urmând să se finalizeze instalația electrică pentru alimentarea generatorului.

S-a executat branșamentul la gaz cu presiune redusă, proiectul tehnic și lucrările de branșare de gaze naturale cu presiune redusă fiind elaborate și executate de către  SC Distrigaz Vest SA Oradea, în cursul lunii noiembrie.

La cele patru terenuri noi s-a turnat stratul de bază de zgură, s-au realizat rigole pentru captarea apelor pluviale, în prezent fiind realizată 50% din împrejmuirea acestora, urmând ca împrejmuirea să fie finalizată până la sfârșitul anului.

„Pentru ca iubitorii sportului care vin în acest loc să aibă cele mai bune condiții, investiția a cuprins amenajarea unor vestiare moderne, dar și realizarea unei clădiri administrative, a unei clădiri destinate alimentației publice și a unei cabine pentru portar”

a precizat viceprimarul municipiului, Ovidiu Mureșan.

Valoarea lucrărilor este de aproape 1,4 milioane lei fără TVA, iar firma executantă a fost SC Abed Nego Com SRL.

Tarifele practicate vor fi de luni-vineri, între orele 8-15, 55 de lei pe oră, şi între orele 15-23, 65 de lei pe oră, iar sâmbătă și duminică între orele 8-23, 70 de lei pe oră.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4205 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Jurnal de pe frontul neputinței

Indivizi lunecoși, cu cefe late, la costume, aleși pentru a-i reprezenta pe cei mulți și a duce cetatea spre bunăstare, sunt preocupați doar de propriul lor bine, caută modalități pentru a fura fără să fie prinși, iar dacă sunt prinși, să scape cât mai ieftin. Toate acestea în timp ce marea masă de manevră este ținută din bici, cât mai needucată cu putință pentru a nu cere socoteală, a nu se revolta, a nu deschide ochii.
Avari și inculți, incapabili să lege două vorbe, mint prostimea că România este o mașină de lux când, de fapt, e un hârb gata-gata să se dezmembreze la cea mai mică curbă. Cum să ai creștere economică de peste 5%, cea mai mare inflație din UE și să te împrumuți ca pe timpul crizei economice?
Ziua de mâine a celor, din ce în ce mai puțini, care țin în spate tot scheletul hidos al hienei numită stat, este amanetată de bișnițarii de moravuri ușoare puși în fruntea țării. Naționalizarea pensiilor private înseamnă de fapt confiscarea unui viitor ceva mai bun. Distrugerea și otrăvirea prezentului nu este suficientă, trebuie eradicată și șansa unui viitor mai bun.
Grupuri de oameni needucați dar cu influență, cu idei demne de evul mediu, vor să impună tuturor, ceea ce ei cred că este normalitate. Preocupați nu de rata mare de șomaj, de situația economică dezastruoasă, de mortalitatea infantilă, nu de familiile care au probleme sau de cauzele care îi fac pe tineri să nu mai întemieze familii, nu de copilele care devin mame în clasele primare, nu de copiii morți din fașă pentru că nu au fost vaccinați, ci de cine cu cine împarte cearceaful.
Rezultatul? Plecăm și nici nu mai vrem să știm unde e țara asta pe hartă. România este a doua țară, după Siria, ca număr de emigranți în Europa. Iar la noi nu este război.

Citește mai mult