Categorized | Social

Baza Sportivă Ioșia finalizată în proporţie de 80 la sută

Lucrările la Baza Sportivă Ioșia se apropie de final. Municipalitatea a investit în modernizarea obiectivului aproape 1,4 milioane de lei fără TVA, 80% din lucrări fiind deja finalizate.

Viceprimarul municipiului Oradea, Ovidiu Mureșan, împreună cu directorul executiv al Administrației Imobiliare Oradea (AIO), Cristian Beltechi au prezentat în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc marţi, 17 decembrie, investițiile pe care municipalitatea le-a realizat la Baza Sportivă Ioșia.

„Cele opt terenuri existente aici au fost suplimentate cu încă patru terenuri de tenis, dintre care două au balon. În acest moment, 80% din lucrări sunt gata, iar începând de azi, ora 15.00, terenurile vor putea fi folosite de iubitorii acestui sport”

a spus viceprimarul Ovidiu Mureşan.

Lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a Bazei Sportive Ioșia au constat în refacerea stratului suport la terenurile existente și gradenele aferente acestor terenuri, s-a montat instalație de iluminat nocturnă pentru 4 terenuri existente, respectiv iluminatul aleilor. Totodată, a fost refăcută instalația de colectare a apelor pluviale.

Două dintre terenurile existente au fost acoperite cu balon presostatic, urmând să se finalizeze instalația electrică pentru alimentarea generatorului.

S-a executat branșamentul la gaz cu presiune redusă, proiectul tehnic și lucrările de branșare de gaze naturale cu presiune redusă fiind elaborate și executate de către  SC Distrigaz Vest SA Oradea, în cursul lunii noiembrie.

La cele patru terenuri noi s-a turnat stratul de bază de zgură, s-au realizat rigole pentru captarea apelor pluviale, în prezent fiind realizată 50% din împrejmuirea acestora, urmând ca împrejmuirea să fie finalizată până la sfârșitul anului.

„Pentru ca iubitorii sportului care vin în acest loc să aibă cele mai bune condiții, investiția a cuprins amenajarea unor vestiare moderne, dar și realizarea unei clădiri administrative, a unei clădiri destinate alimentației publice și a unei cabine pentru portar”

a precizat viceprimarul municipiului, Ovidiu Mureșan.

Valoarea lucrărilor este de aproape 1,4 milioane lei fără TVA, iar firma executantă a fost SC Abed Nego Com SRL.

Tarifele practicate vor fi de luni-vineri, între orele 8-15, 55 de lei pe oră, şi între orele 15-23, 65 de lei pe oră, iar sâmbătă și duminică între orele 8-23, 70 de lei pe oră.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4394 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult