Categorized | Social

Baza Sportivă Ioșia finalizată în proporţie de 80 la sută

Lucrările la Baza Sportivă Ioșia se apropie de final. Municipalitatea a investit în modernizarea obiectivului aproape 1,4 milioane de lei fără TVA, 80% din lucrări fiind deja finalizate.

Viceprimarul municipiului Oradea, Ovidiu Mureșan, împreună cu directorul executiv al Administrației Imobiliare Oradea (AIO), Cristian Beltechi au prezentat în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc marţi, 17 decembrie, investițiile pe care municipalitatea le-a realizat la Baza Sportivă Ioșia.

„Cele opt terenuri existente aici au fost suplimentate cu încă patru terenuri de tenis, dintre care două au balon. În acest moment, 80% din lucrări sunt gata, iar începând de azi, ora 15.00, terenurile vor putea fi folosite de iubitorii acestui sport”

a spus viceprimarul Ovidiu Mureşan.

Lucrările de reabilitare, modernizare și extindere a Bazei Sportive Ioșia au constat în refacerea stratului suport la terenurile existente și gradenele aferente acestor terenuri, s-a montat instalație de iluminat nocturnă pentru 4 terenuri existente, respectiv iluminatul aleilor. Totodată, a fost refăcută instalația de colectare a apelor pluviale.

Două dintre terenurile existente au fost acoperite cu balon presostatic, urmând să se finalizeze instalația electrică pentru alimentarea generatorului.

S-a executat branșamentul la gaz cu presiune redusă, proiectul tehnic și lucrările de branșare de gaze naturale cu presiune redusă fiind elaborate și executate de către  SC Distrigaz Vest SA Oradea, în cursul lunii noiembrie.

La cele patru terenuri noi s-a turnat stratul de bază de zgură, s-au realizat rigole pentru captarea apelor pluviale, în prezent fiind realizată 50% din împrejmuirea acestora, urmând ca împrejmuirea să fie finalizată până la sfârșitul anului.

„Pentru ca iubitorii sportului care vin în acest loc să aibă cele mai bune condiții, investiția a cuprins amenajarea unor vestiare moderne, dar și realizarea unei clădiri administrative, a unei clădiri destinate alimentației publice și a unei cabine pentru portar”

a precizat viceprimarul municipiului, Ovidiu Mureșan.

Valoarea lucrărilor este de aproape 1,4 milioane lei fără TVA, iar firma executantă a fost SC Abed Nego Com SRL.

Tarifele practicate vor fi de luni-vineri, între orele 8-15, 55 de lei pe oră, şi între orele 15-23, 65 de lei pe oră, iar sâmbătă și duminică între orele 8-23, 70 de lei pe oră.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4259 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult