Categorized | Social

Burse pentru 17 elevi talentaţi din partea Rotary Club Oradea

Rotarienii orădeni au premiat şi la acest final de an 17 copii cu rezultate deosebite la învăţătură. Acţiunea, aflată la a VIII-a ediţie, a avut loc luni, în cadrul şedinţei Rotary, şi a constat în acordarea de burse de 1.000 de lei pentru elevii cu rezultate foarte bune la învăţătură dar cu o situaţie materială dificilă.

Fiecare dintre cei 17 copii a obţinut premii importante la olimpiade din diverse domenii.

„Bursa, în valoare de 1.000 de lei, pe care o dăruieşte Rotary Club Oradea fiecarui elev, înseamna un sprijin şi o încurajare pentru a obţine în continuare rezultate excepţionale la învăţătură şi facilitarea accesul tinerilor la formare”

susţine Ioan Lezeu, preşedintele Rotary Club Oradea.

Banii acordaţi premianţilor provin din fondurile adunate cu ocazia recentului bal de caritate 2013 al Rotary Club Oradea.

Selecţia celor 17 elevi s-a făcut la recomandarea dascălilor, bursele şi dimplomele fiind acordate luni seara, în cadrul şedinţei Rotary.

Elevii au fos invitaţi în faţa spectacorilor pentru a se prezenta şi a menţiona şcoala în care învaţă precum şi domeniul în care au obţinut cele mai bune performanţe.

Gestul rotarienilor este de apreciat, mai ales că acesta a devenit o tradiţie, bursele fiind acordate în fiecare an.

Pe lângă aceste burse, membrii Rotary Club vor mai dona o sumă importantă de bani noului Centru pentru copiii cu dizabilităţi „Pyramid Learnig Center” din Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4335 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult