Categorized | Social

Pentru performanţe şi dăruire, profesorii şi studenţii au fost premiaţi!

Aula Magna a Universităţii a fost plină ochi, luni, 16 decembrie 2013, rectorul Constantin Bungău premiindu-i pe studenţii şi profesorii cu rezultate importante pentru prestigiul instituțional și mai ales pentru promovarea imaginii Facultăţii de Geografie, Turism şi Sport și a Universității din Oradea.

Evenimentul a început la ora 17.00 şi s-a bucurat de prezenţa viceprimarului Ovidiu Mureşan, a rectorului Constantin Bungău, a preşedintelui Senatului Universităţii Sorin Curilă şi a decanului Facultăţii de Geografie, Turism şi Sport, Alexandru Ilieş.

În prima parte a Galei au fost omagiați profesorii care și-au închinat viața domeniilor Geografie, Educație fizică și Sport și Kinetoterapie precum și conducătorii de doctorat din aceleaşi domenii.

Rectorul Constantin Bungău le-a oferit diplome şi plachete profesorilor Iacob Hanţiu, Nicolae Josan, Florian Benţe, Octavian Bâc, Vasile Marcu, Gheorghe Măhăra şi Biro Francisc.

Au fost premiaţi şi sportivii care au obţinut premii importante în competiţii naţionale şi internaţionale, precum surorile judoka Larisa şi Andreea Florian şi atleta Ligia Grozav.

Partea finală a fost dedicată categoriilor Colegul Anului (ales de cadrele didactice) și Profesorul Anului (ales de studenți). Astfel, colegii anului au fost aleşi Gheorghe Lucaciu de la Educaţie Fizică şi Ioana Josan de la Geografie iar profesorii anului, au fost aleşi Ştefan Maroti de la Educaţie Fizică şi Lucian Blaga de la Geografie.

Gala a fost presărată cu mai multe momente artistice susținute de studenții și cadrele didactice ale facultății.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult