Categorized | Social

Pentru performanţe şi dăruire, profesorii şi studenţii au fost premiaţi!

Aula Magna a Universităţii a fost plină ochi, luni, 16 decembrie 2013, rectorul Constantin Bungău premiindu-i pe studenţii şi profesorii cu rezultate importante pentru prestigiul instituțional și mai ales pentru promovarea imaginii Facultăţii de Geografie, Turism şi Sport și a Universității din Oradea.

Evenimentul a început la ora 17.00 şi s-a bucurat de prezenţa viceprimarului Ovidiu Mureşan, a rectorului Constantin Bungău, a preşedintelui Senatului Universităţii Sorin Curilă şi a decanului Facultăţii de Geografie, Turism şi Sport, Alexandru Ilieş.

În prima parte a Galei au fost omagiați profesorii care și-au închinat viața domeniilor Geografie, Educație fizică și Sport și Kinetoterapie precum și conducătorii de doctorat din aceleaşi domenii.

Rectorul Constantin Bungău le-a oferit diplome şi plachete profesorilor Iacob Hanţiu, Nicolae Josan, Florian Benţe, Octavian Bâc, Vasile Marcu, Gheorghe Măhăra şi Biro Francisc.

Au fost premiaţi şi sportivii care au obţinut premii importante în competiţii naţionale şi internaţionale, precum surorile judoka Larisa şi Andreea Florian şi atleta Ligia Grozav.

Partea finală a fost dedicată categoriilor Colegul Anului (ales de cadrele didactice) și Profesorul Anului (ales de studenți). Astfel, colegii anului au fost aleşi Gheorghe Lucaciu de la Educaţie Fizică şi Ioana Josan de la Geografie iar profesorii anului, au fost aleşi Ştefan Maroti de la Educaţie Fizică şi Lucian Blaga de la Geografie.

Gala a fost presărată cu mai multe momente artistice susținute de studenții și cadrele didactice ale facultății.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4345 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult