Categorized | Social

Oradea Press vă urează „La Mulţi Ani” şi un 2014 mai bogat decât anul trecut!

Un an bun pentru Oradea Press. 2013 ne-a adus aproape 50.000 de vizitatori unici, peste 90.000 de pagini vizualizate şi 77,33% de vizitatori noi, ceea ce reprezintă o performanţă pentru un portal de ştiri care nu dispune de fonduri, nu îşi minte cititorii cu titluri bombastice şi nici nu şi-i atrage cu conţinut la limita decenţei. Dovada cea mai clară au constituit-o articolele preluate de ProTV, Antena 1 sau apariţia în emisiunea „Ora de business” a lui Moise Guran de pe TVR 1.

În cifre, portalul Oradea Press nu stă mai rău decât anul trecut. În cele 12 luni din 2013, portalul nostru a avut 62,369 de vizite, 49,350 de vizitatori unici, 90,717 vizualizări pe pagină şi 77,33% de vizitatori noi. S-au reîntors să ne citească 22,6% dintre cei care au intrat pentru prima dată pe portal. Aceste cifre reflectă munca colectivului redacţional, reclamă pentru Oradea Press fiind făcută doar pe reţelel de socializare.

Foarte important pentru 2013 reprezintă preluarea unor articole apărute pe Oradea Press atât pe portalurile de ştiri din Oradea cât şi pe cele din judeţele învecinate, precum Cluj sau Timiş. Conţinutul editorial a fost citat pe agenţiile importante de ştiri de la nivel naţional, cum sunt ProTV, Antena 1 sau TVR.

Ultima apariţie pe micile ecrane a fost pe 5 septembrie în emisiunea „Ora de business” de la TVR 1, moderată de Moise Guran o emisiune în care s-a vorbit despre metodele pe care primarul Ilie Bolojan le-a folosit pentru reducerea numărului de câini fără stăpân de pe străzile Oradiei.

Tuturor celor care ne-au citit le mulţumim, le urăm un călduros LA MULŢI ANI şi le promitem că şi în 2014 vor găsi pe portalul nostru informaţii demne de încredere.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Oradea Press vă urează „La Mulţi Ani” şi un 2014 mai bogat decât anul trecut!”

  1. voxsport spune:

    Felicitari! Credem in aceleasi valori etice si profesionale si vrem sa demonstram ca se poate si in sport, fara tituri bombastice, zvonuri sau barfe. Exemplul vostru ne inspira si ne propunem ca http://www.voxsport.ro sa creasca la fel de frumos si curat!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult