Categorized | Social

Oradea Press vă urează „La Mulţi Ani” şi un 2014 mai bogat decât anul trecut!

Un an bun pentru Oradea Press. 2013 ne-a adus aproape 50.000 de vizitatori unici, peste 90.000 de pagini vizualizate şi 77,33% de vizitatori noi, ceea ce reprezintă o performanţă pentru un portal de ştiri care nu dispune de fonduri, nu îşi minte cititorii cu titluri bombastice şi nici nu şi-i atrage cu conţinut la limita decenţei. Dovada cea mai clară au constituit-o articolele preluate de ProTV, Antena 1 sau apariţia în emisiunea „Ora de business” a lui Moise Guran de pe TVR 1.

În cifre, portalul Oradea Press nu stă mai rău decât anul trecut. În cele 12 luni din 2013, portalul nostru a avut 62,369 de vizite, 49,350 de vizitatori unici, 90,717 vizualizări pe pagină şi 77,33% de vizitatori noi. S-au reîntors să ne citească 22,6% dintre cei care au intrat pentru prima dată pe portal. Aceste cifre reflectă munca colectivului redacţional, reclamă pentru Oradea Press fiind făcută doar pe reţelel de socializare.

Foarte important pentru 2013 reprezintă preluarea unor articole apărute pe Oradea Press atât pe portalurile de ştiri din Oradea cât şi pe cele din judeţele învecinate, precum Cluj sau Timiş. Conţinutul editorial a fost citat pe agenţiile importante de ştiri de la nivel naţional, cum sunt ProTV, Antena 1 sau TVR.

Ultima apariţie pe micile ecrane a fost pe 5 septembrie în emisiunea „Ora de business” de la TVR 1, moderată de Moise Guran o emisiune în care s-a vorbit despre metodele pe care primarul Ilie Bolojan le-a folosit pentru reducerea numărului de câini fără stăpân de pe străzile Oradiei.

Tuturor celor care ne-au citit le mulţumim, le urăm un călduros LA MULŢI ANI şi le promitem că şi în 2014 vor găsi pe portalul nostru informaţii demne de încredere.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Oradea Press vă urează „La Mulţi Ani” şi un 2014 mai bogat decât anul trecut!”

  1. voxsport spune:

    Felicitari! Credem in aceleasi valori etice si profesionale si vrem sa demonstram ca se poate si in sport, fara tituri bombastice, zvonuri sau barfe. Exemplul vostru ne inspira si ne propunem ca http://www.voxsport.ro sa creasca la fel de frumos si curat!

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult