Categorized | Oradea

Primăria Oradea va premia firmele care au contribuit la bugetul local

Primăria organizează şi în acest an Gala „Antreprenori pentru Oradea”, manifestare în cadrul căreia administraţia locală va premia cei mai mari contribuabili la bugetul local.

Având în vedere că anul acesta firma Plastor sărbătoreşte 100 de ani de existenţă, ediţia din 2014 va avea loc pe 24 ianuarie la sediul Plastor.

La acest eveniment vor fi premiaţi primii 10 contribuabili la bugetul local al Municipiului Oradea în anul 2013, respectiv Grupul de firme Transilvania Gen., European Food and Drinks, RCS-RDS S.A., Shopping Center Holding SRL, Grupul de firme PLASTOR GROUP SA, Grupul de firme Selina, Plexus Service RO SRL, H.Essers SRL, Leonardo SRL, Lotus Center SRL și Zahărul Oradea S.A.

Fimele care au contribuit cu sponsorizări în 2013 vor fi și ele premiate pentru responsabilitate socială, respectiv RDS-RCS SA pentru contribuția la proiectele comunității locale, Gavella Com SRL, Distrigaz Vest SA şi Luxten Lighting Company SA pentru sponsorizări în domeniul sport, Samsung Electronics SRL pentru sponsorizări în domeniul educației, Administrația Domeniului Public SA pentru sponsorizări în domeniul sportului și sănătății și Salesianer Miettex Srl pentru sponsorizări în domeniul sănătății.

Tot în cadrul Galei, firma Plexus Service RO SRL va primi premiul pentru cea mai mare investiţie la nivelul Municipiului Oradea în 2013, investiţie realizată în Parcul Industrial Eurobusiness I.

„Pe această cale Primăria Municipiului Oradea multumește tuturor contribuabililor la bugetul local al municipiului”

se afirmă într-un comunicat al municipalităţii.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4362 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult