Categorized | Oradea

Premii pentru primii 10 contribuabili la bugetul Oradiei

Primăria a organizat şi în acest an Gala „Antreprenori pentru Oradea”, manifestare în cadrul căreia administraţia locală a premiat cei mai mari contribuabili la bugetul local. Evenimentul a avut loc pe 24 ianuarie la sediul firmei Plastor.

Având în vedere că anul acesta firma Plastor sărbătoreşte 100 de ani de existenţă, ediţia din 2014 a avut loc pe 24 ianuarie, la sediul Plastor. Au fost premiaţi primii 10 contribuabili la bugetul local al Municipiului Oradea în anul 2013, respectiv Grupul de firme Transilvania Gen., European Food and Drinks, RCS-RDS S.A., Shopping Center Holding SRL, Grupul de firme PLASTOR GROUP SA, Grupul de firme Selina, Plexus Service RO SRL, H.Essers SRL, Leonardo SRL, Lotus Center SRL și Zahărul Oradea S.A.

Fimele care au contribuit cu sponsorizări în 2013 au fost și ele premiate pentru responsabilitate socială, respectiv RDS-RCS SA pentru contribuția la proiectele comunității locale, Gavella Com SRL, Distrigaz Vest SA şi Luxten Lighting Company SA pentru sponsorizări în domeniul sport, Samsung Electronics SRL pentru sponsorizări în domeniul educației, Administrația Domeniului Public SA pentru sponsorizări în domeniul sportului și sănătății și Salesianer Miettex Srl pentru sponsorizări în domeniul sănătății.

Tot în cadrul Galei, firma Plexus Service RO SRL a primit premiul pentru cea mai mare investiţie la nivelul Municipiului Oradea în 2013, investiţie realizată în Parcul Industrial Eurobusiness I.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4423 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult