Categorized | Oradea

Proiecte importante şi în 2014, în Oradea

Administrația Imobiliară Oradea are în proiect să se ocupe în 2014 de realizarea mai multor investiții, precum reparații capitale la fațada și acoperișul Palatului Vulturul Negru, amenajarea Cinematografului Transilvania şi realizarea proiectelor de amenajare pentru cinci parcuri.

Viceprimarul municipiului Ovidiu Mureșan a susținut marţi, 28 ianuarie, o conferință de presă în care a prezentat alături de directorul Administrației Imobiliare Oradea, Cristian Beltechi și directoarea adjunctă, Benyowszki Tunde raportul de activitate al acestei instituții.

În cadrul conferinței, viceprimarul Ovidiu Mureșan a vorbit despre evoluția veniturilor totale ale AIO precum și despre principalele obiective pentru anul 2014.

Vorbind despre atingerea obiectivelor stabilite anul trecut, viceprimarul Ovidiu Mureșan a spus:

„Se vede clar din cifrele prezentate că AIO a avut un grad de realizare în 2013 foarte bun, în comparație cu anul 2012 când gradul acesteia era de 88,11 %, iar în anul 2013 am avut  un grad de realizare de 102,89 %. Majoritatea cheltuielilor erau cheltuieli operaționale, de 28.289.024 lei, și cheltuieli de investiții în valoare de 12.727.167 lei.

În ceea ce privește operativa cheltuielilor de investiții cea mai mare grad de realizare am avut la creșe, pe domeniul de învățământ, cultură și recreere, urmat de alte cheltuieli pentru locuințe, servicii și dezvoltare comunală”.

În ceea ce privește obiectivele AIO pentru anul 2014, viceprimarul a explicat că în ciuda faptului că bugetul municipalității pe anul în curs este restrâns, Administrația Imobiliară Oradea va încerca realizarea unor investiții precum: reparații capitale la fațada și acoperișul Palatului Vulturul Negru, reparații capitale și amenajarea Cinematografului Transilvania, reabilitare monumente și clădiri istorice, realizarea proiectării de amenajare a 5 parcuri, instalație iluminare și semnalizare incendiu la Sala Sporturilor Antonio Alexe, lucrări de reparații capitale și izolare termică la școala gimnazială 16 respectiv N.Bălcescu, etc.

„Din punctul meu de vedere, efectele activității conducerii AIO ne asigură de fiecare dată cadrul investițional necesar marilor investiții ale municipiului în acest an, iar pe anul 2013 pot afirma că AIO și-a atins obiectivele propuse și și-a făcut treaba”

a mai spus viceprimarul Ovidiu Mureșan.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult