Categorized | Oradea

Întreținerea Parcurilor din Oradea, concesionată pe trei ani

Municipalitatea a finalizat evaluarea ofertelor depuse pentru licitaţia organizată în scopul delegării gestiunii serviciului public de întreţinere a parcurilor şi scuarurilor din municipiul Oradea pentru următorii trei ani. Cele mai multe parcuri vor fi gestionate de Rer Ecologic Service.

Primăria Oradea a făcut joi, 6 februarie 2014, publică lista câștigătorilor licitaţiei și a prețurilor oferite pentru atribuirea contractelor de întreţinere a parcurilor şi scuarurilor din municipiu.

Astfel, S.C. Rer Ecologic Service S.A. se va ocupa de Parcul 1 Decembrie (la preţul de 152.534,97 de lei pe an, fără TVA), Parcul Libertăţii (la preţul de 38.671,45 de lei pe an, fără TVA), Parcul Onisifor Ghibu (la preţul de 12.145,91 de lei pe an, fără TVA) și Parcul I.C. Brătianu (la preţul de 126.414,69 de lei pe an, fără TVA).

Parcul Sălii Sporturilor va fi administrat de S.C. Imsaurisa S.R.L., la preţul de 24.173,82 lei pe an, fără TVA, Parcul Petofi de S.C. Adenandra S.R.L. – la pretul de 67.152,51 lei pe an, fără TVA, Scuarul din Piața Devei va fi administrat de S.C. Imsaurisa S.R.L. – la preţul de 7.495 de lei pe an, fără TVA, Parcul Ghioceilor va fi gestionat de S.C. Imsaurisa S.R.L. – la preţul de 28.742,48 de lei pe an, fără TVA, iar Parcul Traian va fi administrat de S.C. Adenandra S.R.L. – la preţul de 19.529,57 lei pe an, fără TVA.

Conform municipalității, delegarea gestiunii serviciului public de întreţinere a parcurilor şi scuarurilor din Oradea duce la o scădere a cheltuielilor cu întreţinerea acestora.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4347 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult