Categorized | Oradea

Întreținerea Parcurilor din Oradea, concesionată pe trei ani

Municipalitatea a finalizat evaluarea ofertelor depuse pentru licitaţia organizată în scopul delegării gestiunii serviciului public de întreţinere a parcurilor şi scuarurilor din municipiul Oradea pentru următorii trei ani. Cele mai multe parcuri vor fi gestionate de Rer Ecologic Service.

Primăria Oradea a făcut joi, 6 februarie 2014, publică lista câștigătorilor licitaţiei și a prețurilor oferite pentru atribuirea contractelor de întreţinere a parcurilor şi scuarurilor din municipiu.

Astfel, S.C. Rer Ecologic Service S.A. se va ocupa de Parcul 1 Decembrie (la preţul de 152.534,97 de lei pe an, fără TVA), Parcul Libertăţii (la preţul de 38.671,45 de lei pe an, fără TVA), Parcul Onisifor Ghibu (la preţul de 12.145,91 de lei pe an, fără TVA) și Parcul I.C. Brătianu (la preţul de 126.414,69 de lei pe an, fără TVA).

Parcul Sălii Sporturilor va fi administrat de S.C. Imsaurisa S.R.L., la preţul de 24.173,82 lei pe an, fără TVA, Parcul Petofi de S.C. Adenandra S.R.L. – la pretul de 67.152,51 lei pe an, fără TVA, Scuarul din Piața Devei va fi administrat de S.C. Imsaurisa S.R.L. – la preţul de 7.495 de lei pe an, fără TVA, Parcul Ghioceilor va fi gestionat de S.C. Imsaurisa S.R.L. – la preţul de 28.742,48 de lei pe an, fără TVA, iar Parcul Traian va fi administrat de S.C. Adenandra S.R.L. – la preţul de 19.529,57 lei pe an, fără TVA.

Conform municipalității, delegarea gestiunii serviciului public de întreţinere a parcurilor şi scuarurilor din Oradea duce la o scădere a cheltuielilor cu întreţinerea acestora.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult