Categorized | Oradea

Imobilul Colegiului „Mihai Eminescu” rămâne în proprietatea Primăriei Oradea

Primăria Oradea a câştigat joi, 13 februarie 2013, procesul cu Prepozitura Ordinului Canonic Premonstratens, ceea ce înseamnă că imobilul, curtea şi terenul aferent Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” rămâne în proprietatea municipalității.

Procesul a început în 2009 și a avut ca obiect rectificarea cărţii funciare şi a privit imobilul ce reprezintă în natură Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” – clădirea, curtea şi terenul aferent. Litigiul a fost soluţionat de Curtea de Apel Oradea, prin hotărâre irevocabilă, dată în 13.02.2014.

În urma soluţiei date de instanţă, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” rămâne în proprietatea Municipiului Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Imobilul Colegiului „Mihai Eminescu” rămâne în proprietatea Primăriei Oradea”

  1. Keller Krystyan spune:

    Da ati castigat ce ati castigat …da „aia: cer sa le dati banii inapoi adusi la zi ….platiti Statului Roman si e nashoa, mai bine le dadearti liceul ala …stiti cat aveti de plata ??????????????????
    Urmeaza solicitarea de tipul …”banii, dati banii inapoi” !!!mzmk

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult