Categorized | Oradea

Imobilul Colegiului „Mihai Eminescu” rămâne în proprietatea Primăriei Oradea

Primăria Oradea a câştigat joi, 13 februarie 2013, procesul cu Prepozitura Ordinului Canonic Premonstratens, ceea ce înseamnă că imobilul, curtea şi terenul aferent Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” rămâne în proprietatea municipalității.

Procesul a început în 2009 și a avut ca obiect rectificarea cărţii funciare şi a privit imobilul ce reprezintă în natură Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” – clădirea, curtea şi terenul aferent. Litigiul a fost soluţionat de Curtea de Apel Oradea, prin hotărâre irevocabilă, dată în 13.02.2014.

În urma soluţiei date de instanţă, Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” rămâne în proprietatea Municipiului Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

One Response to “Imobilul Colegiului „Mihai Eminescu” rămâne în proprietatea Primăriei Oradea”

  1. Keller Krystyan spune:

    Da ati castigat ce ati castigat …da „aia: cer sa le dati banii inapoi adusi la zi ….platiti Statului Roman si e nashoa, mai bine le dadearti liceul ala …stiti cat aveti de plata ??????????????????
    Urmeaza solicitarea de tipul …”banii, dati banii inapoi” !!!mzmk

Trackbacks/Pingbacks


Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult