Categorized | Social

ASCO este „Instituția anului 2013” în România!

Munca şi dăruirea asistenţilor sociali de la Administrația Socială Comunitară Oradea (ASCO), recunoscută la nivel naţional. Instituţia orădeană a câştigat la „Gala națională a excelenței în asistență socială”, organizată pe 18 martie, la Bucureşti, titlul de „Instituția anului 2013”.

Premiul a fost acordat pentru pentru performanţa şi excelenţa celor care şi-au adus contribuţia la dezvoltarea asistenţei sociale în România.

Organizată de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, „Gala națională a excelenței în asistență socială” a avut loc pe 18 martie 2014, la Teatrul Nottara din București. Pentru cele 18 premii care s-au decernat la gală au fost nominalizate 570 de persoane, din toată țara, instituții publice, organizații nonguvernamentale și asistenți sociali.

Din cele 25 de instituții publice și private din țară, participante la Secțiunea „Instituția anului 2013”, au fost nominalizate 3, Administrația Socială Comunitară Oradea luând premiul pentru această secțiune.

Arina Moș, directorul ASCO, a mulțumit, la primirea premiului, întregului colectiv al instituției pentru munca depusă în anul 2013, fără susținerea cărora nu ar fi avut ocazia sa fie mândră de instituția în fruntea căreia se află:

„asistența socială are un rol definitoriu pentru bunăstarea societății, în lupta cu ignoranța, boala, lipsurile și inactivitatea.

La nivel local instituția noastră a încercat, de-a lungul timpului, să își aducă contribuția la consolidarea actualului sistem de asistență socială”.

„Gala națională a excelenței în asistență socială” a fost organizată pentru prima dată, în cadrul unui proiect iniţiat cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de la prima promoție de asistenți sociali și 10 ani de la reglementarea profesiei de asistent social în România.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult