Categorized | Eveniment

Ultimele două maşini Mini Cooper din campania Benvenuti au plecat la Bucureşti şi Deva!

Într-un eveniment grandios, la care au fost prezenţi toţi şefii de magazin din ţară, Benvenuti și-a desemnat marţi, 26 martie, marii câștigători ai campaniei „Alege-ți perechea norocoasă”. Marele premiu, cele două autoturisme Mini Cooper, au fost câștigate de Ovidiu Cristian Buturugă din Bucureşti şi Loredana-Adriana Tarnovschi din Deva.

Evenimentul a marcat, totodată, aniversarea a 10 ani de Benvenuti, 10 ani dedicați unui singur deziderat: Excelența în domeniul produselor de încălțăminte și marochinărie. Marele premiu al campaniei Benvenuti (extras din 22.000 de tichete adunate din toate cele 44 de magazine), „Alege-ți perechea norocoasă”, cele două autoturisme Mini Cooper, au fost câștigate de Ovidiu Cristian Buturugă din Bucureşti şi Loredana-Adriana Tarnovschi din Deva.

Alături de ei au mai câştigat încălţăminte gratuită pentru următorii 10 ani (în valoare de 20.000 lei, fiecare premiu), Mihaela Lăbuş-Ghinea (Galaţi), Viorica Nadia Şandor (Cluj), Felicia Ivanof (Constanţa) Tania Vasile (Ploieşti) şi Corina Lupşan (Cluj) şi pentru un an (în valoare de 3.000 de lei fiecare), Irina Alexandra Lăzărescu (Bucureşti), Anişoara Popescu (Bucureşti), Isabela-Aurora Stefanovici (Deva), Ramona Petruşca (Iaşi) şi Lucian Claudiu Filimon (Alba Iulia).

Evenimentul a fost completat de prezentarea Colecției de Primăvară-Vară Benvenuti, o colecție îndrăzneață și delicată în același timp, o adevărată etalare magnifică de culori și forme.

Benvenuti a încheiat aniversarea cu un concert incendiar, dăruit tuturor celor care iubesc muzica și încălțămintea de calitate, care a avut-o în prim plan pe Antonia, brandul campaniei şi una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului.

„A fost, într-adevăr, o seară magică, o seară aniversară, un eveniment în care ne-am bucurat și, sper, am bucurat prin premiile și momentele oferite, pe toți cei pe care eu îi consider nu doar clienții noștri, ci prietenii și mentorii noștri”

a spus Dan Pavel, General Manager Benvenuti.

Campania a costat peste 400 de mii de euro iar în cadrul ei au fost câştigate trei maşini Mini Cooper şi alte sute de premii, constând în încălţăminte.

Firma Benvenuti are 44 de magazine (două în Oradea), o cifră de afaceri de 15,2 milioane de euro şi peste 300 de angajaţi.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4259 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult