Categorized | Eveniment

Ultimele două maşini Mini Cooper din campania Benvenuti au plecat la Bucureşti şi Deva!

Într-un eveniment grandios, la care au fost prezenţi toţi şefii de magazin din ţară, Benvenuti și-a desemnat marţi, 26 martie, marii câștigători ai campaniei „Alege-ți perechea norocoasă”. Marele premiu, cele două autoturisme Mini Cooper, au fost câștigate de Ovidiu Cristian Buturugă din Bucureşti şi Loredana-Adriana Tarnovschi din Deva.

Evenimentul a marcat, totodată, aniversarea a 10 ani de Benvenuti, 10 ani dedicați unui singur deziderat: Excelența în domeniul produselor de încălțăminte și marochinărie. Marele premiu al campaniei Benvenuti (extras din 22.000 de tichete adunate din toate cele 44 de magazine), „Alege-ți perechea norocoasă”, cele două autoturisme Mini Cooper, au fost câștigate de Ovidiu Cristian Buturugă din Bucureşti şi Loredana-Adriana Tarnovschi din Deva.

Alături de ei au mai câştigat încălţăminte gratuită pentru următorii 10 ani (în valoare de 20.000 lei, fiecare premiu), Mihaela Lăbuş-Ghinea (Galaţi), Viorica Nadia Şandor (Cluj), Felicia Ivanof (Constanţa) Tania Vasile (Ploieşti) şi Corina Lupşan (Cluj) şi pentru un an (în valoare de 3.000 de lei fiecare), Irina Alexandra Lăzărescu (Bucureşti), Anişoara Popescu (Bucureşti), Isabela-Aurora Stefanovici (Deva), Ramona Petruşca (Iaşi) şi Lucian Claudiu Filimon (Alba Iulia).

Evenimentul a fost completat de prezentarea Colecției de Primăvară-Vară Benvenuti, o colecție îndrăzneață și delicată în același timp, o adevărată etalare magnifică de culori și forme.

Benvenuti a încheiat aniversarea cu un concert incendiar, dăruit tuturor celor care iubesc muzica și încălțămintea de calitate, care a avut-o în prim plan pe Antonia, brandul campaniei şi una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului.

„A fost, într-adevăr, o seară magică, o seară aniversară, un eveniment în care ne-am bucurat și, sper, am bucurat prin premiile și momentele oferite, pe toți cei pe care eu îi consider nu doar clienții noștri, ci prietenii și mentorii noștri”

a spus Dan Pavel, General Manager Benvenuti.

Campania a costat peste 400 de mii de euro iar în cadrul ei au fost câştigate trei maşini Mini Cooper şi alte sute de premii, constând în încălţăminte.

Firma Benvenuti are 44 de magazine (două în Oradea), o cifră de afaceri de 15,2 milioane de euro şi peste 300 de angajaţi.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4205 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Jurnal de pe frontul neputinței

Indivizi lunecoși, cu cefe late, la costume, aleși pentru a-i reprezenta pe cei mulți și a duce cetatea spre bunăstare, sunt preocupați doar de propriul lor bine, caută modalități pentru a fura fără să fie prinși, iar dacă sunt prinși, să scape cât mai ieftin. Toate acestea în timp ce marea masă de manevră este ținută din bici, cât mai needucată cu putință pentru a nu cere socoteală, a nu se revolta, a nu deschide ochii.
Avari și inculți, incapabili să lege două vorbe, mint prostimea că România este o mașină de lux când, de fapt, e un hârb gata-gata să se dezmembreze la cea mai mică curbă. Cum să ai creștere economică de peste 5%, cea mai mare inflație din UE și să te împrumuți ca pe timpul crizei economice?
Ziua de mâine a celor, din ce în ce mai puțini, care țin în spate tot scheletul hidos al hienei numită stat, este amanetată de bișnițarii de moravuri ușoare puși în fruntea țării. Naționalizarea pensiilor private înseamnă de fapt confiscarea unui viitor ceva mai bun. Distrugerea și otrăvirea prezentului nu este suficientă, trebuie eradicată și șansa unui viitor mai bun.
Grupuri de oameni needucați dar cu influență, cu idei demne de evul mediu, vor să impună tuturor, ceea ce ei cred că este normalitate. Preocupați nu de rata mare de șomaj, de situația economică dezastruoasă, de mortalitatea infantilă, nu de familiile care au probleme sau de cauzele care îi fac pe tineri să nu mai întemieze familii, nu de copilele care devin mame în clasele primare, nu de copiii morți din fașă pentru că nu au fost vaccinați, ci de cine cu cine împarte cearceaful.
Rezultatul? Plecăm și nici nu mai vrem să știm unde e țara asta pe hartă. România este a doua țară, după Siria, ca număr de emigranți în Europa. Iar la noi nu este război.

Citește mai mult