Categorized | Oradea

Cabinet de recuperare medicală, inaugurat duminică, la Aleşd! (P)

Cel de-al doilea Centru de Recuperare Medicală, Fizioterapie şi Kinetoterapie al Bio Center Medical din Bihor, a fost inaugurat duminică, 30 martie, la Aleşd. Cei doi investitori, Florin şi Aura Lele au ales să deschidă cabinetul, special, pentru cei care au nevoie de aceste servicii şi care nu se pot deplasa la Oradea.

Situat pe strada Bobâlna, la parterul blocului M2 din Cartier Şoimul, Cabinetul medical de recuperare, medicină fizică şi balneologie a fost ridicat în doar 24 de zile.

„În urmă cu un an şi jumătate, se deschidea la Oradea primul Biocenter. Lucrurile au mers înspre bine, deşi toată lumea spune că este criză, noi am constatat că este o acută nevoie de servicii de acest gen pe piaţă, şi ne-am gândit să deschidem aici, aproape de locurile în care ne-am născut, un nou centru.

Ne-am gândit că persoanele care vin să se trateze la noi, ar putea să o facă la fel de bine şi în Aleşd.

Tocmai de aceea am renunţat să ne construim o casă pe care ne doream să o facem de mult timă şi am considerat că este mai bine să facem ceva pentru Aleşd. Unii oameni iau de la alţii să facă ceva pentru ei, noi luăm de la noi să facem ceva pentru alţii.

Mulţumes echipei Bio Center Medical care este alături de noi, celor care au muncit la acest centru, într-o lună cât alţii în zece luni. Sper să vă puteţi bucura alături de noi de servicii de cea mai bună calitate şi sper să vă satisfacem cele mai exigente cerinţe şi nevoi”

a spus Florin Lele, care alături de soţia lui Aura Lele sunt proprietarii Centrului.

După discursuri şi împărţirea de diplome şi vouchere gratuite pentru serviciile din clinică, a fost tăiată panglica noului cabient.

De ieri şi până vineri, aleșdenii vor avea şi ei parte de o surpriză. La Bio Center Medical din Aleșd se organizează Ziua Porţilor Deschise, unde cei interesaţi pot beneficia gratuit de consiliere, consultaţii şi terapii pentru servicii precum: Fizioterapie, Kinetoterapie, Laserterapie, Magnetoterapie, Masaj medical şi Parafina, toate decontate de CAS.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult