Categorized | Oradea

Cabinet de recuperare medicală, inaugurat duminică, la Aleşd! (P)

Cel de-al doilea Centru de Recuperare Medicală, Fizioterapie şi Kinetoterapie al Bio Center Medical din Bihor, a fost inaugurat duminică, 30 martie, la Aleşd. Cei doi investitori, Florin şi Aura Lele au ales să deschidă cabinetul, special, pentru cei care au nevoie de aceste servicii şi care nu se pot deplasa la Oradea.

Situat pe strada Bobâlna, la parterul blocului M2 din Cartier Şoimul, Cabinetul medical de recuperare, medicină fizică şi balneologie a fost ridicat în doar 24 de zile.

„În urmă cu un an şi jumătate, se deschidea la Oradea primul Biocenter. Lucrurile au mers înspre bine, deşi toată lumea spune că este criză, noi am constatat că este o acută nevoie de servicii de acest gen pe piaţă, şi ne-am gândit să deschidem aici, aproape de locurile în care ne-am născut, un nou centru.

Ne-am gândit că persoanele care vin să se trateze la noi, ar putea să o facă la fel de bine şi în Aleşd.

Tocmai de aceea am renunţat să ne construim o casă pe care ne doream să o facem de mult timă şi am considerat că este mai bine să facem ceva pentru Aleşd. Unii oameni iau de la alţii să facă ceva pentru ei, noi luăm de la noi să facem ceva pentru alţii.

Mulţumes echipei Bio Center Medical care este alături de noi, celor care au muncit la acest centru, într-o lună cât alţii în zece luni. Sper să vă puteţi bucura alături de noi de servicii de cea mai bună calitate şi sper să vă satisfacem cele mai exigente cerinţe şi nevoi”

a spus Florin Lele, care alături de soţia lui Aura Lele sunt proprietarii Centrului.

După discursuri şi împărţirea de diplome şi vouchere gratuite pentru serviciile din clinică, a fost tăiată panglica noului cabient.

De ieri şi până vineri, aleșdenii vor avea şi ei parte de o surpriză. La Bio Center Medical din Aleșd se organizează Ziua Porţilor Deschise, unde cei interesaţi pot beneficia gratuit de consiliere, consultaţii şi terapii pentru servicii precum: Fizioterapie, Kinetoterapie, Laserterapie, Magnetoterapie, Masaj medical şi Parafina, toate decontate de CAS.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult