Categorized | Oradea

Curăţenia de primăvară, continuă în Oradea!

Primăria Municipiului Oradea desfăşoară până pe 22 aprilie, o campanie de curățenie generală de primăvară. Dacă săptămâna trecută s-a făcut curăţenie în zona de sud a municipiului, săptămâna aceasta se face curat în nordul Oradiei.

În cadrul programului din acest an, în cursul săptămânilor trecute au demarat acţiunile de curăţenie generală în zona sud. Acţiunile desfăşurate au constat în colectarea deşeurilor de plastic, flacoanelor tip PET, textilelor, frunzelor, lemnelor, metalelor de pe domeniul public (spaţii verzi, străzi, trotuare, platforme amenajate pentru pubele şi containere de precolectare a deşeurilor menajere de la asociaţii de proprietari).

De asemenea se colectează obiecte de uz casnic și gospodăresc (piese de mobilier, mochete, biciclete, materiale textile, uși, geamuri etc) precum și deșeuri vegetale rezultate din igienizarea zonelor verzi aferente gospodăriilor populației și cvartalelor și zonelor de locuit din municipiul Oradea.

După încheierea campaniei de curățenie, este strict interzisă depozitarea reziduurilor de orice fel pe domeniul public al municipiului Oradea, orice abatere în acest sens urmând a fi sancționată contravențional de poliţiştii locali.

Începând de luni, 31 martie și până în 22 aprilie 2014, campania se va desfășura în zona nord.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult