Categorized | Oradea

Magazin nou de pompe funebre în Cimitirul Rulikowski

Lucrările din Cimitirul Municipal Rulikowski s-au finalizat săptămâna aceasta cu realizarea unui magazin de pompe funebre, amplasat lângă sediul administrativ, cu o valoare de peste 67 de mii de lei, fără TVA, vechiul magazin de pe strada Primăriei încetându-și activitatea. Totodată, a fost amenajat un vestiar modern pentru personal, cu o investiție de 27 de mii de lei, fără TVA.

În noiembrie 2013, a început asfaltarea aleilor din cimitir, între parcelele 28 și 139, aproximativ 10.000 mp, în prezent toate aleile fiind asfaltate. Valoarea investiției se ridică la aproape 420 de mii de lei, fără TVA.

Luni, 14 aprilie, s-a finalizat și realizarea unui monument în memoria persoanelor decedate ale căror rămășițe au fost exhumate și mutate din fostul Cimitir Seleuș și Olosig și care au fost reînhumate în Cimitirul Rulikowski.

„Pe monument au fost trecute numele celor 202 persoane ale căror oseminte au fost reînhumate aici.

Urmează ca în ziua de joi, 24 aprilie 2014, înainte de Paștile Morților, să aibă loc o slujbă de sfințire a monumentului și de pomenire, oficiată de preoți ai cultelor cărora au aparținut persoanele înmormântate.

Acest monument a fost realizat din sponsorizare, iar celelalte lucrări au fost efectuate din surse proprii”

a declarat Liviu Andrica, directorul Administraţiei Domeniului Public Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult