Categorized | Eveniment

Cumicu – pentru prima dată la Oradea!

Euphoria Lounge Oradea va fi vineri, 25 aprilie, gazda unui concert de Hip Hop care îl va avea în prim plan pe clujeanul Cumicu, unul dintre cei mai buni MC din Ardeal. Concertul se anunţă a fi unul incendiar, mai ales că MC-ul este pentru prima dată la Oradea.

Alături de Cumicu vor mai urca pe scenă DJ Twist și alți invitați surpriză.

„M-am apucat de muzică prin 2002. Dar numai din 2004 am început sever cu Ryu proiectele „Replica”. În vremea aceea toată lumea asculta rap, toţi prietenii mei. Erau în vogă Paraziţii, veneau câteva mii de persoane la BUG Mafia, aveam de ales între rep şi manele.

Pe atunci rapul nu era atât de accesibil cum e azi. Azi sunt studiouri la tot pasul, ai acces la internet, te promovezi singur.

Am ales acest gen de muzică pentru că mi-au plăcut cuvintele, până la urmă, rapul înseamnă balans, echilibrul: muzică şi poezie”

spunea în 2010, Cumicu, într-un interviu dat în exclusivitate pentru Oradea Press.

Preţul unui bilet este de doar 15 lei iar concertul este organizat de Euphoria Lounge Oradea și BlackSheepSound.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult