Categorized | Eveniment

Cumicu – pentru prima dată la Oradea!

Euphoria Lounge Oradea va fi vineri, 25 aprilie, gazda unui concert de Hip Hop care îl va avea în prim plan pe clujeanul Cumicu, unul dintre cei mai buni MC din Ardeal. Concertul se anunţă a fi unul incendiar, mai ales că MC-ul este pentru prima dată la Oradea.

Alături de Cumicu vor mai urca pe scenă DJ Twist și alți invitați surpriză.

„M-am apucat de muzică prin 2002. Dar numai din 2004 am început sever cu Ryu proiectele „Replica”. În vremea aceea toată lumea asculta rap, toţi prietenii mei. Erau în vogă Paraziţii, veneau câteva mii de persoane la BUG Mafia, aveam de ales între rep şi manele.

Pe atunci rapul nu era atât de accesibil cum e azi. Azi sunt studiouri la tot pasul, ai acces la internet, te promovezi singur.

Am ales acest gen de muzică pentru că mi-au plăcut cuvintele, până la urmă, rapul înseamnă balans, echilibrul: muzică şi poezie”

spunea în 2010, Cumicu, într-un interviu dat în exclusivitate pentru Oradea Press.

Preţul unui bilet este de doar 15 lei iar concertul este organizat de Euphoria Lounge Oradea și BlackSheepSound.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult