Categorized | Eveniment

Primii absolvenţi de fotografie digitală din 2014, la Clubul Fotografic Nufărul

fotopatratSala „Studio” din Palatul „Vulturul Negru” a fost miercuri, 23 aprilie 2014, de la ora 17.00, gazda unei expoziţii emoţionante. Două serii de absolvenţi ai cursului de fotografie condus de Claudiu Szabo au primit diplomele de absolvire şi şi-au expus primele imagini într-o galerie foto.

După câteva luni de cursuri, prima şi a doua serie de absolvenţi din 2014, au demonstrat că au învăţat să stăpânească arta fotografiei, în cadrul unei expoziţii de debut, în Sala „Studio” din Palatul „Vulturul Negru”. La cursul festiv au participat aproximativ 40 de persoane, printre ele aflându-se şi fotografii Ştefan Toth şi Claudiu Szabo.

„Imaginile pe care le vedeţi în această expoziţie sunt rezultatul unei provocări, pentru că eu doar asta am făcut în aceste luni de curs.

I-am provocat, iar ei şi-au lăsat ideile să zboare. Le doresc să fie în continuare la fel de exigenţi cum au fost în alegerea fotografiilor vernisate aici, pentru că din exigenţă se naşte valoarea”

a spus Claudiu Szabo.

Din partea absolvenţilor a vorbit profesorul universitar Ionel Cioară care a mărturisit că a reuşit să se cunoască cel mai bine cu colegii de curs prin intermediul fotografiilor pe care le-au făcut, ele fiind mai relevante decât cuvintele.

După ce au fost împărţite diplomele de absolvire, cei 21 de proaspeţi fotografi au invitat publicul să ia parte la primul lor vernisaj.

Cursurile au fost organizate de Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea, în parteneriat cu Asociaţia „Euro Foto Art”.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult