Categorized | Eveniment

Primii absolvenţi de fotografie digitală din 2014, la Clubul Fotografic Nufărul

fotopatratSala „Studio” din Palatul „Vulturul Negru” a fost miercuri, 23 aprilie 2014, de la ora 17.00, gazda unei expoziţii emoţionante. Două serii de absolvenţi ai cursului de fotografie condus de Claudiu Szabo au primit diplomele de absolvire şi şi-au expus primele imagini într-o galerie foto.

După câteva luni de cursuri, prima şi a doua serie de absolvenţi din 2014, au demonstrat că au învăţat să stăpânească arta fotografiei, în cadrul unei expoziţii de debut, în Sala „Studio” din Palatul „Vulturul Negru”. La cursul festiv au participat aproximativ 40 de persoane, printre ele aflându-se şi fotografii Ştefan Toth şi Claudiu Szabo.

„Imaginile pe care le vedeţi în această expoziţie sunt rezultatul unei provocări, pentru că eu doar asta am făcut în aceste luni de curs.

I-am provocat, iar ei şi-au lăsat ideile să zboare. Le doresc să fie în continuare la fel de exigenţi cum au fost în alegerea fotografiilor vernisate aici, pentru că din exigenţă se naşte valoarea”

a spus Claudiu Szabo.

Din partea absolvenţilor a vorbit profesorul universitar Ionel Cioară care a mărturisit că a reuşit să se cunoască cel mai bine cu colegii de curs prin intermediul fotografiilor pe care le-au făcut, ele fiind mai relevante decât cuvintele.

După ce au fost împărţite diplomele de absolvire, cei 21 de proaspeţi fotografi au invitat publicul să ia parte la primul lor vernisaj.

Cursurile au fost organizate de Clubul Fotografic „Nufărul” din Oradea, în parteneriat cu Asociaţia „Euro Foto Art”.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4359 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult