Categorized | Educatie

Daniel Negrean schimbat cu Nicolae Avram la conducerea Inspectoratului Şcolar Bihor!

Deşi PSD-ul nu are o susţinerea reală în Bihor, singurele rezultate notabile fiind obţinute când au candidat la un loc cu liberalii, şeful Inspectoratului, liberalul Daniel Negrean a fost înlocuit luni seară (12 mai) de ministrul PSD-ist Remus Pricopie, cu social-democratul Nicolae Avram, inspector şef adjunct, în cadrul aceleiaşi instituţii.

Ceea ce era aşteptat să se întâmple încă de la destrămarea USL-ului, adică numirea în locul şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, liberalul Daniel Negrean, a unui PSD-ist, s-a întâmplat luni seară. Ministrul Remus Pricopie a trimis în Bihor atât ordinul de eliberare din funcţie al lui Daniel Negrean, cât şi cel de preluare temporară a atribuţiilor de către Nicolae Avram, inspectorul şef adjunct.

Acesta va rămâne însă pe funcţia de director adjunct şi va prelua doar atribuţiile şefului IŞJ Bihor, până la desfăşurarea concursului pe post.

Nu se cunosc încă motivele oficiale ale schimbării, dar demiterea şefului Inspectoratului vine la doar câteva zile de la declaraţiile făcute de şeful PSD Bihor, Ioan Mang, care îl acuza pe Negrean că a făcut campanie electorală pentru PNL de 9 mai.

Concret, Mang îi reproşa lui Negrean că a obligat toţi directorii din şcolile orădene să trimită elevi la festivalul organizat de liberala Florica Cherecheş de Ziua Europei.

Ichim Vaslică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult