Categorized | Educatie

Daniel Negrean schimbat cu Nicolae Avram la conducerea Inspectoratului Şcolar Bihor!

Deşi PSD-ul nu are o susţinerea reală în Bihor, singurele rezultate notabile fiind obţinute când au candidat la un loc cu liberalii, şeful Inspectoratului, liberalul Daniel Negrean a fost înlocuit luni seară (12 mai) de ministrul PSD-ist Remus Pricopie, cu social-democratul Nicolae Avram, inspector şef adjunct, în cadrul aceleiaşi instituţii.

Ceea ce era aşteptat să se întâmple încă de la destrămarea USL-ului, adică numirea în locul şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor, liberalul Daniel Negrean, a unui PSD-ist, s-a întâmplat luni seară. Ministrul Remus Pricopie a trimis în Bihor atât ordinul de eliberare din funcţie al lui Daniel Negrean, cât şi cel de preluare temporară a atribuţiilor de către Nicolae Avram, inspectorul şef adjunct.

Acesta va rămâne însă pe funcţia de director adjunct şi va prelua doar atribuţiile şefului IŞJ Bihor, până la desfăşurarea concursului pe post.

Nu se cunosc încă motivele oficiale ale schimbării, dar demiterea şefului Inspectoratului vine la doar câteva zile de la declaraţiile făcute de şeful PSD Bihor, Ioan Mang, care îl acuza pe Negrean că a făcut campanie electorală pentru PNL de 9 mai.

Concret, Mang îi reproşa lui Negrean că a obligat toţi directorii din şcolile orădene să trimită elevi la festivalul organizat de liberala Florica Cherecheş de Ziua Europei.

Ichim Vaslică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult