Categorized | Sanatate

Consultaţii stomatologice şi detartraje GRATUITE, la Oradea!

consultatiipatratPeste 50 de medici stomatologi din județul Bihor s-au înscris în campania de educare cu privire la igiena orală intitulată „Zâmbeşte România”. În cadrul acesteia orădenii beneficiază de consultaţii şi detartraje gratuite.

Bihorenii interesați își pot face o programare intrând pe zambesteromania.ro în secțiunea „Consultații stomatologice gratuite” și alegând județul și orașul lor. Li se vor afișa datele de contact ale cabinetului și un indicator care arată dacă respectivul cabinet face și detartaje, iar programarea se face simplu, printr-un telefon direct la cabinet.

În urma unor astfel de vizite, medicii dentişti pot semnala care sunt urgențele și prioritățile în tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuței și pastei de dinți potrivite. De asemenea, medicii dentiști pot face recomandări de alimentație pentru menținerea unei danturi sănătoase.

În prima parte a campaniei „Zâmbește România”, peste 10.000 de elevi din clasele I-IV au fost vizitați de medici dentiști pentru a învăța noțiunile de bază pentru o igienă corectă. Tot atunci au aflat și au spus mai departe, acasă, părinților, de vizitele gratuite din cabinete. Prin urmare, multe dintre vizitele la cabinete au fost făcute ca urmare a programului de educație în școli.

În cadrul acţiunilor de anul trecut s-a realizat şi un studiu din care a reieşit că 38% dintre copii au placă dentară microbiană semnificativă, fapt ce semnalizează o stare precară de igienă orală. Placa dentară favorizează apariția cariilor și problemelor gingivale și indică lipsa unei igiene orale corespunzătoare.

Campania „Zâmbeşte România” este desfășurată de GSK Consumer Healthcare prin brandurile sale Aquafresh, Sensodyne, Parodontax și Corega.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult