Categorized | Oradea

Orădenii au început să se obişnuiască cu noua parcare de lângă Tribunal!

De la deschiderea, la mijlocul lunii mai, a parcării supratetajate de pe strada Tribunalului, numărul maşinilor parcate aici a crescut, conform Primăriei Oradea, atingând în prezent aproximativ 60%, din cele 457 de locuri fiind ocupate în medie 280.

Complexul multifuncţional cu parcare supraetajată a fost deschis publicului în data de 15 mai, iar până la data de 1 august va putea fi utilizat în mod gratuit. De la 1 august, plata parcării se va putea efectua atât cu monede, cât şi cu cardul. De asemenea, va fi posibilă plata prin SMS, parcarea fiind prevăzută cu un sistem de recunoaştere automată a numerelor de înmatriculare a maşinilor.

Până în prezent, în zona Parcului Traian şi pe străzile din apropierea parcării supraetajate au fost create 200 de locuri de parcare cu durată limitată, marcate cu galben, timpul de staţionare fiind limitat la 2 ore şi pe străzile Franz Schubert, Gh. Dima şi Dunării.

Datorită introducerii parcărilor cu durată limitată, în zona Parcului Traian, care înainte era extrem de aglomerată, a crescut numărul locurilor disponibile, facilitându-se astfel accesul cetăţenilor care vin la instituţiile din zonă (poliţie, tribunal etc.).

„Primăria Oradea face apel ca şoferii să respecte marcajele galbene în zonă, în caz contrar urmând ca maşinile să fie ridicate”

avertizează primarul Ilie Bolojan.

Administraţia Imobiliară Oradea intenţionează să mărească în perioada următoare numărul locurilor de parcare cu durata limitată din această zonă.

De asemenea, urmează ca, până la 1 august, să fie montate indicatoare în dreptul Băncii Naţionale şi la intersecţia străzii Dunării cu Republicii, unde va fi afişat electronic numărul de locuri disponibile în parcarea supraetajată.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4326 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult