Categorized | Oradea

Elevii orădeni, fascinaţi de armele şi exerciţiile cu câini ale jandarmilor!

Sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bihor a fost luat cu asalt ieri, la ora 12.00, de micuţi, în cadrul Zilei Porţilor Deschise, eveniment organizat special cu ocazia Zilei Copilului.

Pentru început, copiii au vizitat standurile cu materialele şi tehnica din dotarea jandarmilor şi cele care au vizat prevenirea consumului de droguri – atelier organizat de C.E.P.E.C.A. Bihor.

Programul demonstraţiilor a început cu un exerciţiu de disciplină a câinilor de însoţire şi intervenţie.

Următorul punct l-a constituit prezentarea unui exercţiu de intervenţie antiteroristă, jandarmii reuşind să reţină două grupuri de „traficanţi de arme”. În final au fost prezentate două exerciţii de intervenţie pentru reţinerea infractorilor cu ajutorul câinilor.

Copiii au mulţumit prin aplauze jandarmilor pentru spectacolul organizat, iar la final şi-au aşteptat rândul pentru o plimbare cu maşinile de intervenţie.

Acţiunea se înscrie an de an în calendarul de activităţi al Jandarmeriei Bihor, care vrea să le ofere copiilor un cadou simbolic de ziua lor.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult