Categorized | Sport

Culturism la Casa de Cultură a Sindicatelor!

Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea a fost, la finele săptămânii trecute, gazda celei de-a doua ediţii a concursului de culturism şi bodyfitness „Gabor Classic International”. La competiţie au participat 45 de concurenţi, printre care şi dublul campion mondial al Ungariei – Peter Molnar.

Orădenii „bine clădiţi” au fost invitaţi la finele lunii mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la a doua ediţie a concursului de culturism şi bodyfitness „Gabor Classic International”. Au participat 45 de concurenţi printre care şi dublul campion mondial Peter Molnar din Ungaria. Participanţii au fost bine pregătiţi iar publicul a fost numeros.

„Deşi a fost doar la a doua ediţie concursul a fost un succes iar asta ne obligă ca la anul să creştem ştacheta calităţii”

a spus organizatorul Gabriel Gabor (campion naţional la culturism) care a mai adăugat că încearcă să facă din „Gabor Classic International” o competiţie de tradiţie.

După o luptă viu disputată, la finalul întrecerii, pe locul I la categoria „Începători” s-a clasat Buzogany Csongor (din Szeged, Ungaria), locul I la categoria „Men’s Phisique” l-a ocupat Kovacs Robert Zsolt (din Cluj), locul I la „Body Fitness” – Enache Loredana (din Oradea), locul I la „Bodybuilding” sub 80 de kg – Berek Gabor (din Jaszbereny, Ungaria), locul I la „Bodybuilding” peste 80 de kg – campionul mondial din Ungaria (Budapesta), Molnar Peter care a câştigat şi premiul I la ultima categorie „Open”.

Câştigătorii au primit premii în bani, însumând peste 1000 de euro, plus cupe, medalii şi diplome.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult