Categorized | Sport

Culturism la Casa de Cultură a Sindicatelor!

Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea a fost, la finele săptămânii trecute, gazda celei de-a doua ediţii a concursului de culturism şi bodyfitness „Gabor Classic International”. La competiţie au participat 45 de concurenţi, printre care şi dublul campion mondial al Ungariei – Peter Molnar.

Orădenii „bine clădiţi” au fost invitaţi la finele lunii mai, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la a doua ediţie a concursului de culturism şi bodyfitness „Gabor Classic International”. Au participat 45 de concurenţi printre care şi dublul campion mondial Peter Molnar din Ungaria. Participanţii au fost bine pregătiţi iar publicul a fost numeros.

„Deşi a fost doar la a doua ediţie concursul a fost un succes iar asta ne obligă ca la anul să creştem ştacheta calităţii”

a spus organizatorul Gabriel Gabor (campion naţional la culturism) care a mai adăugat că încearcă să facă din „Gabor Classic International” o competiţie de tradiţie.

După o luptă viu disputată, la finalul întrecerii, pe locul I la categoria „Începători” s-a clasat Buzogany Csongor (din Szeged, Ungaria), locul I la categoria „Men’s Phisique” l-a ocupat Kovacs Robert Zsolt (din Cluj), locul I la „Body Fitness” – Enache Loredana (din Oradea), locul I la „Bodybuilding” sub 80 de kg – Berek Gabor (din Jaszbereny, Ungaria), locul I la „Bodybuilding” peste 80 de kg – campionul mondial din Ungaria (Budapesta), Molnar Peter care a câştigat şi premiul I la ultima categorie „Open”.

Câştigătorii au primit premii în bani, însumând peste 1000 de euro, plus cupe, medalii şi diplome.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult