Categorized | Sanatate

Votaţi Carmen Pantiş la Gala Medica 2014!

Colegiul Medicilor din România va organiza pe 25 iunie 2014 ediţia a VI-a a Galei Medica. Printre nominalizaţii ediţiei, la Categoria „De profesie medic în România”, se află şi medicul Carmen Pantiş, singurul bihorean nominalizat în acest an.

Evenimentul aduce, ca în fiecare an, în lumina reflectoarelor oameni şi organizaţii care doresc să schimbe ceva în sistem, doresc ca prin eforturile lor să pună lucrurile în mişcare.

Preşedintele Colegiului Medicilor din Bihor şi coordonatorul programului de transplant din Bihor încă din anul 2008, Carmen Pantiş, este nominalizată la Categoria „De profesie medic în România”, pentru că a ales să rămână în România şi să lucreze în condiţiile grele de aici şi pentru că luptă cu lipsurile sistemului de sănătate în fiecare zi.

Alături de Pantiş, la aceeaşi categorie mai sunt încrişi doctorii Ioana Grigoraş, Dan Cristea şi Mădălina Dobrescu.

Pentru a vota trebuie să daţi Click AICI, să bifaţi numele Carmen Pantiş pe coloana din dreapta, în categoria „De profesie medic în România”, şi apoi să apăsaţi butonul „Votează”.

În urmă cu doi ani, Gala Medica a fost câştigată, la Categoria „Jurnalism online”, de Ramona Băluţescu de la oradeapress.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult