Categorized | Sanatate

Votaţi Carmen Pantiş la Gala Medica 2014!

Colegiul Medicilor din România va organiza pe 25 iunie 2014 ediţia a VI-a a Galei Medica. Printre nominalizaţii ediţiei, la Categoria „De profesie medic în România”, se află şi medicul Carmen Pantiş, singurul bihorean nominalizat în acest an.

Evenimentul aduce, ca în fiecare an, în lumina reflectoarelor oameni şi organizaţii care doresc să schimbe ceva în sistem, doresc ca prin eforturile lor să pună lucrurile în mişcare.

Preşedintele Colegiului Medicilor din Bihor şi coordonatorul programului de transplant din Bihor încă din anul 2008, Carmen Pantiş, este nominalizată la Categoria „De profesie medic în România”, pentru că a ales să rămână în România şi să lucreze în condiţiile grele de aici şi pentru că luptă cu lipsurile sistemului de sănătate în fiecare zi.

Alături de Pantiş, la aceeaşi categorie mai sunt încrişi doctorii Ioana Grigoraş, Dan Cristea şi Mădălina Dobrescu.

Pentru a vota trebuie să daţi Click AICI, să bifaţi numele Carmen Pantiş pe coloana din dreapta, în categoria „De profesie medic în România”, şi apoi să apăsaţi butonul „Votează”.

În urmă cu doi ani, Gala Medica a fost câştigată, la Categoria „Jurnalism online”, de Ramona Băluţescu de la oradeapress.ro.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4386 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult