Categorized | Cultură

Fotografi din Croaţia expun la Oradea!

Pe simezele Galeriei „Euro Foto Art” din Oradea vor fi instalate, începând de vineri, 20 iunie, o sută din cele mai reuşite fotografii alb-negru şi color realizate de membrii Fotoclubului „Osijek” din Croaţia.

Realizate într-o manieră artistică deosebită, imaginile cuprind aproape toate genurile artei fotografice: peisaj, portret, eseu, nud, socio-fotografie, macro şi sport.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în prezenţa unui grup de nouă artişti fotografi din Osijek, în frunte cu preşedintele Miroslav Adam, vineri, 20 iunie, la ora 18:00, la Galeria „Euro Foto Art” din Oradea.

Lucrările vor fi prezentate de artistul fotograf Claudiu Szabó, vicepreşedintele Clubului Fotografic „Nufărul”, iar expoziţia va fi deschisă oficial de artistul fotograf Ştefan Tóth, preşedintele Asociaţiei „Euro Foto Art” şi al Clubului Fotografic „Nufărul”.

Momentele muzicale vor fi asigurate de artiştii Cvartetului de Coarde „Varadinum” din Oradea.

Noua expoziţie, organizată de Asociaţia „Euro Foto Art” în parteneriat cu Clubul Fotografic „Nufărul”, va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până pe 8 iulie. Fotoclubul „Osijek”, unul dintre cele mai reprezentative din Croaţia, este un partener vechi al Asociaţiei „Euro Foto Art”.

În baza bunelor relaţii membrii Fotoclubului „Osijek” au fost invitaţi de onoare la ediţia a VI-a a Salonului Internaţional „Eurofotoart” 2014.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult