Categorized | Eveniment

Weekend pe două roţi. O mie de motociclişti vor mărşălui sâmbătă prin Oradea!

În acest weekend peste o mie de motociclişti din nord vestul ţării se vor întâlni la Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai pentru a participa la un marş de prevenire a accidentelor rutiere cu victime motociclişti. Sâmbătă, după ora 13.00 coloana de motociclişti va trece prin Oradea.

Întrunirea se află la prima ediţie şi se desfăşoară în cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor rutiere „Respectă viaţa, împarte drumul”.

La eveniment vor participa aproximativ 1.000 de motociclişti din Oradea şi din judeţul Bihor precum şi din judeţele Cluj, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Arad şi Timiş. Alături de ei vor participa şi pasionaţi de motociclete din Ungaria şi alte ţări.

Pentru cei care vor să ia parte la eveniment, indiferent că au motocicletă sau nu, intrarea va costa 30 de lei pentru toate cele trei zile, în acest preţ participanţii beneficiind de apă termală, concerte rock şi multe altele. Biletele se pot procura la intrarea în Ştrandul cu Valuri din 1 Mai. Motocilclistele care vor veni pe propriu motor vor avea intrare liberă.

Sâmbătă, 21 iunie, la ora 13.00, coloana de motociclişti va porni în marş din Băile 1 Mai pe următorul traseu: strada Nufărului, Dimitrie Cantemir, Piaţa Independenţei, Podul Dacia, bulevardul Magheru, strada Republicii, Gara CFR, bulevardul Ştefan Cel Mare, strada Transilvaniei, bulevardul Dacia, bulevardul Decebal, calea Matei Basarab, strada Avram Iancu, Piaţa Unirii, Piaţa Regele Ferdinand, Biserica cu Lună, strada Traian Moşoiu, Piaţa 1 Decembrie, bulevardul Dimitrie Cantemir, Nufărului, DN 76 – E 79, bulevardul Băile Felix, calea Beiuşului, strada Primăverii.

Evenimentul este orgaizat de White Wolves Mc. Romania în colaborare cu I.P.J. Bihor şi Primăria Sânmartin.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4371 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult