Categorized | Eveniment

Weekend pe două roţi. O mie de motociclişti vor mărşălui sâmbătă prin Oradea!

În acest weekend peste o mie de motociclişti din nord vestul ţării se vor întâlni la Ştrandul cu Valuri din Băile 1 Mai pentru a participa la un marş de prevenire a accidentelor rutiere cu victime motociclişti. Sâmbătă, după ora 13.00 coloana de motociclişti va trece prin Oradea.

Întrunirea se află la prima ediţie şi se desfăşoară în cadrul unei campanii de prevenire a accidentelor rutiere „Respectă viaţa, împarte drumul”.

La eveniment vor participa aproximativ 1.000 de motociclişti din Oradea şi din judeţul Bihor precum şi din judeţele Cluj, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Arad şi Timiş. Alături de ei vor participa şi pasionaţi de motociclete din Ungaria şi alte ţări.

Pentru cei care vor să ia parte la eveniment, indiferent că au motocicletă sau nu, intrarea va costa 30 de lei pentru toate cele trei zile, în acest preţ participanţii beneficiind de apă termală, concerte rock şi multe altele. Biletele se pot procura la intrarea în Ştrandul cu Valuri din 1 Mai. Motocilclistele care vor veni pe propriu motor vor avea intrare liberă.

Sâmbătă, 21 iunie, la ora 13.00, coloana de motociclişti va porni în marş din Băile 1 Mai pe următorul traseu: strada Nufărului, Dimitrie Cantemir, Piaţa Independenţei, Podul Dacia, bulevardul Magheru, strada Republicii, Gara CFR, bulevardul Ştefan Cel Mare, strada Transilvaniei, bulevardul Dacia, bulevardul Decebal, calea Matei Basarab, strada Avram Iancu, Piaţa Unirii, Piaţa Regele Ferdinand, Biserica cu Lună, strada Traian Moşoiu, Piaţa 1 Decembrie, bulevardul Dimitrie Cantemir, Nufărului, DN 76 – E 79, bulevardul Băile Felix, calea Beiuşului, strada Primăverii.

Evenimentul este orgaizat de White Wolves Mc. Romania în colaborare cu I.P.J. Bihor şi Primăria Sânmartin.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult