Categorized | Cultură

Filarmonica din Oradea va premia, stagiunea viitoare, fidelitatea!

Managerul Filarmonicii din Oradea, Todor Albert a încercat şi în acest an să se plieze pe gusturile melomanilor, motiv pentru care cei care au trecut porţile instituţiei au avut de completat câte un chestionar. Rezultatele au arătat că majoritatea particiopanţilor sunt trecuţi de 60 de ani, printre ei remarcându-se o doamnă care vine la concerte încă din 1949.

Stagiunea din toamnă va fi una aniversară pentru Filarmonica din Oradea. Va fi a 65-a stagiune de la anul în care Societatea Filarmonică a devenit instituţie de stat, moment numai bun pentru premierea melomanilor fideli. Pentru a-i descoperi, dar şi pentru a le afla gusturile, managerul Todor Albert a pus la dispoziţia melomanilor formulare cu întrebări speciale.

„Nu este primul an în care facem aceste chestionare, dar concluzia este din ce în ce mai clară. Cei mai mulţi dintre cei care vin la Filarmonică sunt trecuţi de 60 de ani, adică fac parte din categoria de public educat, cu o anumită cultură muzicală.

Avem o doamnă care vine la Filarmonică stagiune de stagiune de la înfiinţarea acesteia, din 1949. A lipsit doar când a născut şi am înţeles că au fost situaţii când nu şi-a luat lemne de foc doar pentru a-şi cumpăra abonament. Pentru toate acestea, la începutul stagiunii viitoare, va primi o diplomă specială de fidelitate”

a spus, directorul general al Filarmoniii din Oradea, Todor Albert.

Dincolo de aceste lucruri, Albert susţine că trebuie să facă eforturi mai mari pentru a atrage tinerii la concerte, mai ales că Oradea are în jur de 700 de elevi, studenţi şi profesori care studiază, sub diferite forme, muzica.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult