Categorized | Oradea

Primăria Oradea a făcut plângere penală împotriva firmei magnatului Ioan Micula!

Acuzată în repetate rânduri de presa locală că nu ia nicio măsură împotriva firmei SC Transilvania Complex SA pentru modificarea, fără autorizaţie de construcţie, a interiorului unei clădiri monument, Primăria Oradea a decis să depună plângere penală împotriva firmei administrate de magnatul Ioan Micula.

Primăria Municipiului Oradea a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea o plângere penală împotriva SC Complex Transilvania SA, cu sediul în Oradea.

Plângerea penală vine ca urmare a faptului că, în data de 11 aprilie 2014, Primăria a întocmit un proces verbal de constatare și sancționare a SC Complex Transilvania SA pentru recompartimentări la sala de restaurant și spații auxiliare, respectiv desfaceri pereți de compartimentare și desfaceri tencuieli, fără a avea autorizație de construire.

„Având în vedere că SC Complex Transilvania SA nu s-a conformat măsurilor dispuse prin procesul-verbal și anume sistarea lucrărilor și intrarea în legalitate, în conformitate cu Legea 50/1991 republicată și actualizată privind autorizarea executării lucrărilor de construcții, Primăria a înaintat Parchetului plângerea penală”

se afirmă într-un comunicat al Primăriei Municipiului Oradea.

Conform art. 24 din Legea 50/1991, continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către organele competente constituie infracțiune, iar legea prevede obligația organelor constatatoare de a sesiza organele de urmărire penală în astfel de cazuri, pentru a lua măsurile care se impun.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4326 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult