Categorized | Sport

CSM Oradea va juca în Grupa D la EuroChallenge!

În cursul după-amiezii de duminică, 6 iulie, a avut loc în Germania, la Munchen, tregerea la sorti a partidelor din sezonul 2014-2015 al FIBA Euro Challenge la baschet masculin. CSM Oradea va juca primul meci pe 4 noiembrie, cu BC Astana din Kazakstan.

Formaţia locală CSM Oradea a fost repartizată în Grupa D, Euroregiunea 2, alături de Tofas (Turcia), Avtodor Saratov (Rusia) şi BC Astana (Kazakstan).

Orădenii vor juca prima partidă oficială în npul sezpn în data de 4 notembrie de la ora 20,00 ora României în deplasare în Kazakstan.

Într-o altă ordine de idei, Adrian Guţoaia este noul jucător al formaţiei CSM Oradea. Acesta va juca pentru cel puţin un sezon în tricoul roş-albaştrilor, el venind de la CSU Ploieşti, actuala campioană naţională.

Lucia Popa

This post was written by:

- who has written 4411 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult