Categorized | Oradea

Piaţa Decebal se va schimba la faţă!

Pentru că împrejmuirile din beton şi panourile metalice din Piaţa Decebal nu mai corespund „cerinţelor estetice”, conducerea Administraţiei Domeniului Public (ADP) va realiza în perioada următoare o închidere a structurii metalice existente a faţadei principale de pe strada Menumorut şi a faţadei laterale dreapta, cu o faţadă ventilată.

În cadrul lucrărilor va avea loc demolarea împrejmuirii existente, realizarea de fundaţii din beton pe perimetru cu montarea de stâlpi metalici şi grinzi, realizarea unei structuri metalice de susţinere a închiderii, a unor închideri din policarbonat şi plăci compozit din aluminiu la atic, realizarea de accese în incinta pieţei pe structură de zidărie şi porţi de închidere, plus zugrăveli şi reparaţii pardoseli.

,,Această lucrare are ca scop asigurarea condiţiilor necesare pentru comercializarea de produse agricole de tip legume, fructe şi alte asemenea produse din piaţă, prin această investiţie urmând să se finalizeze modernizarea pieţei Decebal”

a declarat Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Piaţa a fost recent modernizată prin înlocuirea copertinei vechi cu învelitoare din fibră de sticlă cu o structură uşoară acoperită şi o învelitoare din policarbonat.

Valoarea totală estimată a investiţiei este de peste 384 de mii de lei cu TVA inclus, durata de realizare a investiţiei urmând a fi de 2 luni.

Banii vor veni din sursele proprii ale SC ADP SA Oradea, după finalizarea procedurilor de achiziţie.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4363 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult