Categorized | Sport

FC Bihor cu un picior în groapă. Merge în liga a IV-a?

Situaţia echipei FC Bihor se complică de la o zi la alta. Antrenorii şi jucătorii aşteaptă zi de zi să vină cineva din partea Consiliului Judeţean Bihor să stea de vorbă cu ei pentru a clarifica actuala situaţie. Până atunci Alexandru Pelici antrenorul principal al formaţiei bihorene programează zilnic câte o şedină de pregătire la ora 18.00 la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola” din Oradea.

Miercuri 9 iulie o delegaţie a jucătorilor şi antrenorii au vrut să meargă la Primăria Oradea pentru a intra în audienţă la primarul Ilie Bolojan. Ceea ce nu au ştiut ei este faptul că primarul Ilie Bolojan era plecat la Bucureşti în ziua de miercuri 9 iulie iar pentru a intra în audienţă indiferent cum te cheamă ai nevoie de programare! Dar, o dată luată decizia de a se debarasa total de fotbal, Primăria Oradea nu mai are nimic comun cu finanţarea acestui sport. Delegaţia ar fi trebuit să meargă la Consiliul Judeţean Bihor pentru a fi discutate problemele lor.

Ioan Mang vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bihor a anunţat că se intenţionează ca în câteva zile să se înlocuiască actualii membrii ai Adunării Generale a Asociaţiilor (AGA) veniţi din partea Primăriei Oradea cu alţii, propuşi de Consiliul Judeţean Bihor. Dar 15 iulie este data limită la care FC Bihor va trebui să se înscrie în Liga a II-a. În caz contrar ei vor fi retrogradaţi direct în Liga a IV-a de fotbal. Deci, fiecare zi contează sau mai bine spus fiecare zi poate fi decisivă.

Jucătorii aşteaptă, staff-ul aşteaptă şi suporterii la fel. În ceea ce priveşte salariile despre care vorbea Alexandru Pelici pe 15 iulie nici nu poate fi vorba, statul de plată neputând fi semnat de un preşedinte al clubului, care nu există. În primul rând trebuie numit un preşedinte, votat de AGA pentru a avea drept de semnătură şi vot. Abia după aceea se vor putea lua primele măsuri.

Lucian Popa

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult