Categorized | Eveniment

Filme pentru tot orădeanul. După Caravana Filmelor NexT vine cea a TIFF!

Orădenii care iubesc filmul vor avea o săptămână plină. După Caravana Filmelor NexT organizată pe 12 şi 13 august, în perioada 15 – 17 august, vine în Oradea şi Caravana Filmelor TIFF, cu proiecţii precum „Urmează-mi vocea”, „Selfie” sau „Stockholm”.

Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR) în parteneriat cu Primăria Oradea organizează și anul acesta, la Oradea, Caravana Filmelor TIFF. Proiecțiile de film în aer liber vor avea loc pe platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor, intrarea fiind liberă.

Orădenii se vor putea bucura de filme precum: „Urmează-mi vocea”, regizor Huseyin Karabey (rulează în 15 august, ora 21:45), „Selfie”, regizor Cristina Iacob (rulează în 16 august, ora 21:45), „Stockholm”, în regia lui Rodrigo Sorogoyen, film care va rula în ultima zi a festivalului, tot de la ora 21:45.

Caravana TIFF cuprinde 10 orașe din România, fiind un proiect organizat de Asociația Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Media Mundus al Uniunii Europene.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4421 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult