Categorized | Cultură

Microstagiune la Teatrul Regina Maria. Cele mai bune spectacole la preţuri promoţionale!

Surpriză estivală pentru iubitorii de teatru din Oradea. Începând cu 15 august, la Teatrul Regina Maria va lua startul o microstagiune, în care pot fi revăzute cele mai îndrăgite spectacole pentru adulţi şi copii. Biletele s-au pus deja în vânzare, la preţuri promoţionale, atât la agenţia teatrului, cât şi pe biletmaster.ro

După o lună de vacanţă, Teatrul Regina Maria le propune orădenilor o trecere în revistă a celor mai îndrăgite spectacole jucate de Trupa Iosif Vulcan şi Trupa Arcadia în stagiunile trecute.

Astfel, în perioada 15 august – 15 septembrie, orădenii pot viziona „Dragoste în patru tablouri”, „Phantom Pains” şi „Leonce şi Lena”, „Desculţ în parc”, „Prah”, „Vrăjitorul din Oz” (trupa Iosif Vulcan), dar şi „Scufiţa Roşie” sau „Capra cu trei iezi” (trupa Arcadia), alături de spectacolul „Antotimpuri Fermecate”.

Cu excepţia spectacolului „Leonce şi Lena” (15 lei biletul în sală şi 20 de lei în lojă, reduceri doar pentru studenţi), pentru spectacolele Trupei Iosif Vulcan biletele sunt puse în vânzare la preţul de 10 lei. În cazul spectacolelor pentru copii, cei mici vor plăti 5 lei pe bilet, în timp ce părinţii vor plăti 10 lei pe bilet.

„Dragoste în patru tablouri” se va juca miercurea, în 20 august, 27 august, 3 septembrie, de la ora 19.00, la Moara Răsărit. „Phantom Pains” se va juca joia, în 21 august, 28 august, 4 septembrie, de la ora 19.00, la Depoul din Cantemir. „Leonce şi Lena” se va juca marţi, 26 august, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Vrăjitorul din Oz” (23 august, ora 11.00, în Sala Mare). La Sala Arcadia se vor juca spectacolele: „Prah” (2 septembrie, ora 19.00), „Desculţ în parc” (10 septembrie, ora 19.00), „Anotimpuri fermecate” (30 august, ora 19.00), „Scufiţa Roşie” (6 septembrie, ora 11.00) şi „Capra cu trei iezi” (13 septembrie, ora 11.00).

Biletele s-au pus în vânzare atât la agenţia teatrului, cât şi online, pe site-ul biletmaster.ro. Acestea pot fi procurate şi cu o oră înaintea spectacolului.

Andreea Costea

This post was written by:

- who has written 4336 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult