Categorized | Oradea

O nouă serie de absolvenţi la Clubul Fotografic „Nufărul”

La jumătatea acestei săptămâni, miercuri, la ora 18:00, la Galeria „Euro Foto Art” din Piaţa 1 Decembrie Nr. 12, va avea loc o nouă festivitate de închidere a ultimului curs de artă foto organizat de Clubului Fotografic „Nufărul”. În cadrul lui vor fi înmânate diplomele de absolvire şi va fi vernisată expoziţia „Debut”.

Cursul a început pe 22 iulie 2014 la sediul Clubului Fotografic „Nufărul” din Palatul „Vulturul Negru” şi a fost organizat special pentru tinerii care şi-au petrecut vacanţa în Oradea. Acesta a avut o durată de o lună, a fost condus de artistul fotograf Ştefan Tóth şi a beneficiat de prezenţa a 22 persoane. Pentru două persoane defavorizate conducerea Clubului Fotografic „Nufărul” a acordat un taxa de participare cu reducere.

În ciuda faptului că în acest interval cursaţii împreună cu lectorul cursului s-au confruntat cu zile foarte călduroase, datorită interersului manifestat de participanţilor atmosfera orelor a fost deosebită.

Festivitatea de închidere a cursului va avea loc miercuri, 20 august 2014, la ora 18:00 în Galeria „Euro Foto Art” din Piaţa 1 Decembrie nr. 12, în cadrul căreia vor fi înmânate diplomele de absolvire şi va fi vernisată expoziţia de fotografii inititulată „Debut”.

În cadrul ei vor fi expuse 106 fotografii alb-negru şi color realizate de absolvenţii: Teodora Alexandrescu, Emanuela Chiş, Petrică-Andrei Creţu, Vasile Dobran, Ovidiu Bogdan George Gabor, Mihnea-Petru Grigoriu, Jámbor Zsolt, Cristina-Ioana Nevelits, Jozsa Alexandru, Kiss Rolland,

Andreea Daiana Marţi, Iulia-Cristina Olah, Radu Pavel Pop, Gwyneth-Olimpia Sabău, Salavárdy Levente, Sartori Kendra, Szabo Alexandra-Andreea, Szilágyi Ladislau, Diana şi Melania-Nefertiti Weisz.

Lucrările vor fi prezentate de artistul fotograf Ştefan Tóth, iar momentele muzicale vor fi asigurate de artistul Thurzó Sándor József.

După vernisaj participanţii vor fi invitaţi la un „party” organizat în onoare absolvenţilor cu sprijinul financiar al acestora. Noua expoziţie organizată sub patronajul Consiliului Judeţean Bihor va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 2 septembrie 2014, între orele 08:00 – 17:00, accesul fiind gratuit.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4360 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult