Categorized | Oradea

O nouă serie de absolvenţi la Clubul Fotografic „Nufărul”

La jumătatea acestei săptămâni, miercuri, la ora 18:00, la Galeria „Euro Foto Art” din Piaţa 1 Decembrie Nr. 12, va avea loc o nouă festivitate de închidere a ultimului curs de artă foto organizat de Clubului Fotografic „Nufărul”. În cadrul lui vor fi înmânate diplomele de absolvire şi va fi vernisată expoziţia „Debut”.

Cursul a început pe 22 iulie 2014 la sediul Clubului Fotografic „Nufărul” din Palatul „Vulturul Negru” şi a fost organizat special pentru tinerii care şi-au petrecut vacanţa în Oradea. Acesta a avut o durată de o lună, a fost condus de artistul fotograf Ştefan Tóth şi a beneficiat de prezenţa a 22 persoane. Pentru două persoane defavorizate conducerea Clubului Fotografic „Nufărul” a acordat un taxa de participare cu reducere.

În ciuda faptului că în acest interval cursaţii împreună cu lectorul cursului s-au confruntat cu zile foarte călduroase, datorită interersului manifestat de participanţilor atmosfera orelor a fost deosebită.

Festivitatea de închidere a cursului va avea loc miercuri, 20 august 2014, la ora 18:00 în Galeria „Euro Foto Art” din Piaţa 1 Decembrie nr. 12, în cadrul căreia vor fi înmânate diplomele de absolvire şi va fi vernisată expoziţia de fotografii inititulată „Debut”.

În cadrul ei vor fi expuse 106 fotografii alb-negru şi color realizate de absolvenţii: Teodora Alexandrescu, Emanuela Chiş, Petrică-Andrei Creţu, Vasile Dobran, Ovidiu Bogdan George Gabor, Mihnea-Petru Grigoriu, Jámbor Zsolt, Cristina-Ioana Nevelits, Jozsa Alexandru, Kiss Rolland,

Andreea Daiana Marţi, Iulia-Cristina Olah, Radu Pavel Pop, Gwyneth-Olimpia Sabău, Salavárdy Levente, Sartori Kendra, Szabo Alexandra-Andreea, Szilágyi Ladislau, Diana şi Melania-Nefertiti Weisz.

Lucrările vor fi prezentate de artistul fotograf Ştefan Tóth, iar momentele muzicale vor fi asigurate de artistul Thurzó Sándor József.

După vernisaj participanţii vor fi invitaţi la un „party” organizat în onoare absolvenţilor cu sprijinul financiar al acestora. Noua expoziţie organizată sub patronajul Consiliului Judeţean Bihor va rămâne la dispoziţia publicului vizitator până la data de 2 septembrie 2014, între orele 08:00 – 17:00, accesul fiind gratuit.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4384 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult