Categorized | Oradea

Cursuri noi de artă fotografică digitală la Oradea

Începând cu 16 septembrie 2014, Clubul Fotografic Nufărul Oradea va organiza un nou curs de fotografie. Acesta va avea o durată de 8 săptămâni, urmând ca orele teoretice să fie susţinute la sediul Fotoclubului, în Sala Studio, din Palatul „Vulturul Negru” (Piaţa Unirii 2-4, etajul I), în zilele de luni, marţi și joi, între orele 18:00 – 20:00.

Noul curs digital (seria F/2014), va fi condus de cunoscutul artist fotograf Claudiu Szabó, vicepreşedintele Clubului Fotografic Nufărul Oradea şi va debuta în data de 16 septembrie 2014, ora 18:00, la sediul din Palatul „Vulturul Negru”.

În cadrul cursului vor fi predate noţiuni de bază legate de utilizarea funcţiilor aparatelor digitale şi variante de prelucrare a imaginilor.

Se vor discuta şi exemplifica de asemenea, noţiuni de compoziţie şi estetică vizuală. Şi în această serie vor fi asigurate 3 locuri pentru persoane defavorizate, care vor putea participa la curs în condiţii de gratuitate, în baza unei cererii şi a documentelor justificative (în raport cu numărul cursanţilor înscrişi).

Cursul va fi finalizat în cadrul unei festivităţi, care va avea loc în data de 12 noiembrie 2014, ora 17:00, prin vernisarea expoziţiei de examen, unde vor fi prezentatele cele mai reuşite creaţii artistice, realizate în cadrul cursului şi vor fi înmânate diplome de absolvire.

Participanţii vor avea posibilitatea de a deveni membrii creatori ai Clubului Fotografic „Nufărul” din Oradea, unde vor putea să-şi continue preocupările în domeniul artei fotografice.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0727.336.946 sau pe e-mail la adresa clauszabo@yahoo.com.

Cursul va fi organizat de Clubul Fotografic Nufărul Oradea, în parteneriat cu Asociaţia Euro Foto Art Oradea.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult