Categorized | Sport

În weekend, avem Rally Sprint la Oradea!

Campionatul Rally Sprint a ajuns deja la a treia etapă. Organizat pentru a-i provoca pe cei care se întrec în competiții ilegale pe străzile din Bihor dar și pentru a căuta talente care să reprezinte județul în competițiile naționale sau internaționale, evenimentul se va desfăşura pe 30 august, în fosta vamă de pe șoseaua Borșului.

Încet-încet, singura competiţie automobilistică din Oradea începe să devină o tradiţie, şi asta doar prin strădania câtorva persoane care pun pasiune în munca lor.

„Pe 30 august va avea loc etapa a treia a competiţiei, urmând ca ultima etapă din acest an să se desfăşoare la 11 octombrie, când va avea loc şi premierea câştigătorilor pe anul 2014.

În această perioadă cel mai dificil a fost de adunat sponsori pentru că din cei 80 de lei cât se plăteşte taxă de înscriere este dificil de organizat un astfel de concurs.

Mulţumim Administraţiei Imobiliare Oradea care ne-a oferit gratuit pista pe care se desfăşoară competiţia”

a spus Adrian Cristea, preşedintele Comisiei Județene de Automobilism și Karting a ACR Bihor.

Concursul va începe la ora 11.00, după ce, la 9.00, va avea loc verificarea tehnică. Înscrieri şi informaţii se pot obţine la Pista de Karting de pe strada Rampei Nr. 3 din Velenţa.

Campionatul Rally Sprint este organizat de Krea Karting în parteneriat cu ACR – Comisia Județeană de Automobilism și Karting Bihor şi ACS David.

Ultima etapă va avea loc pe 11 octombrie, urmând ca premierea piloţilor care au adunat punctajul cel mai mare pe toate cele patru etape să se facă la aceeaşi pistă de Karting.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult