Categorized | Sport

În weekend, avem Rally Sprint la Oradea!

Campionatul Rally Sprint a ajuns deja la a treia etapă. Organizat pentru a-i provoca pe cei care se întrec în competiții ilegale pe străzile din Bihor dar și pentru a căuta talente care să reprezinte județul în competițiile naționale sau internaționale, evenimentul se va desfăşura pe 30 august, în fosta vamă de pe șoseaua Borșului.

Încet-încet, singura competiţie automobilistică din Oradea începe să devină o tradiţie, şi asta doar prin strădania câtorva persoane care pun pasiune în munca lor.

„Pe 30 august va avea loc etapa a treia a competiţiei, urmând ca ultima etapă din acest an să se desfăşoare la 11 octombrie, când va avea loc şi premierea câştigătorilor pe anul 2014.

În această perioadă cel mai dificil a fost de adunat sponsori pentru că din cei 80 de lei cât se plăteşte taxă de înscriere este dificil de organizat un astfel de concurs.

Mulţumim Administraţiei Imobiliare Oradea care ne-a oferit gratuit pista pe care se desfăşoară competiţia”

a spus Adrian Cristea, preşedintele Comisiei Județene de Automobilism și Karting a ACR Bihor.

Concursul va începe la ora 11.00, după ce, la 9.00, va avea loc verificarea tehnică. Înscrieri şi informaţii se pot obţine la Pista de Karting de pe strada Rampei Nr. 3 din Velenţa.

Campionatul Rally Sprint este organizat de Krea Karting în parteneriat cu ACR – Comisia Județeană de Automobilism și Karting Bihor şi ACS David.

Ultima etapă va avea loc pe 11 octombrie, urmând ca premierea piloţilor care au adunat punctajul cel mai mare pe toate cele patru etape să se facă la aceeaşi pistă de Karting.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4324 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult