Categorized | Eveniment

Biletele la concertele Mezzoforte, Brody Janos, Pasărea Colibri, Corina Chiriac și Cătălin Crișan vor costa câte 15 lei!

Începând de luni, 22 septembrie, orădenii care vor să meargă la concertele Mezzoforte, Brody Janos, Pasărea Colibri, Corina Chiriac și Cătălin Crișan își pot cumpăra bilete de la fosta Casă de Cultură a Municipiului. Prețul unui bilet este de 15 lei.

Luna viitoare, în perioada 6 – 10 octombrie la Filarmonica de Stat din Oradea, în cadrul Toamnei Orădene 2014, se vor desfășura mai multe concerte importante.

Luni, 6 octombrie va avea loc concertul de jazz-funk fusion al trupei Mezzoforte din Islanda, marţi, 7 octombrie, concertul acustic al lui Brody Janos din Ungaria, miercuri, 8 octombrie, concertul trupei Pasărea Colibri în care invitat special va fi Dan Andrei Aldea, iar vineri, 10 octombrie, va avea loc concert de muzică uşoară al Corinei Chiriac şi al lui Cătălin Crişan.

Toate concertele vor începe de la ora 20.00, biletele pentru ele putându-se achiziționa de luni până vineri, între orele 10.00 și 17.00, la fosta Casă de cultură a municipiului (lângă Agenţia Tarom şi BRD). Detalii se pot obține la tel. 0359/409793.

Merită precizat că la concertul lui Călin Pop, de lansare a CD-ului „Undeva”, care va avea loc joi, 9 octombrie, de la ora 21.00, la fosta Casă de cultură a municipiului, intrarea va fi gratuită.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4408 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult