Categorized | Sport

Încă vă mai puteţi înscrie la Crosul Companiilor!

Runners Club organizează pe 12 octombrie, de la ora 10.00, a 3-a ediție a Crosului Companiilor Oradea. Competiția este gândită ca un eveniment social și o oportunitate de a lega prietenii noi. Aşadar duminică, dupa ședința de încălzire pregătită de antrenorii clubului Get Fit din Lotus Center, aproximativ 300 de alergători vor lua startul în parcul I. C. Bratianu.

Alergătorii își vor reprezenta companiile într-una din probele de concurs: proba individuală sau proba pe echipe pe un traseu identic, de 1 km, care se va parcurge de 5 ori pe aleile exterioare ale parcului. Dacă la proba pe echipe fiecare alergător poate parcurge traseul în ritm propriu, provocarea propusa de organizatori echipelor este ca cei trei membri să alerge în același timp și sa treacă linia de final împreuna.

Crosul Companiilor Oradea este mai mult decât un concurs sportiv. Este un eveniment care s-a remarcat printr-o atmosfera deosebită. Dis-de-dimineața și până la finalul crosului, muzica energizantă și MC-ul Bigtime Production transformă evenimentul într-un spectacol sportiv unic în care angajații își descoperă colegii din companie sau colaboratorii într-o ipostază nouă.

Revista Bulevard oferă un premiu special celei mai creative echipe care alearga la Crosul Companiilor. Asadar un premiu special oferit unei companii care promoveaza spiritul de echipa, fair play-ul si competivitatea.

Kit-ul de concurs pe care îl va primi fiecare alergător cuprinde tricoul tehnic personalizat, medalia de participare, cip-ul de cronometrare și numărul de concurs. Iar câștigătorii vor primi mult râvnita cupă și un acces gratuit la Adrenalin Park, singurul parc de aventura la standarde internaționale din zona Clujului.

Înscrierile online sunt deschise în continuare pe site-ul evenimentului oradea.crosulcompaniilor.ro. Cei interesați să participe sunt invitați să se înscrie și să achite taxa de concurs din timp, pentru a putea ridica tricourile tehnice de la standul Runners Club care va fi instalat la Lotus Center, marti, 7 octombrie între orele 16:00 – 19:00.

Parteneri ai evenimentului sunt Elf`st Marketing & Investment, Respect Bigtime, Adrenalin Park, Lotus Center, Get Fit, Powerade iar parteneri media: Kiss FM, Zile si Nopti, Digi 24 Oradea, Știri de Sport.ro, Crisana, Ora de Stiri, Oradea Press, Revista Bulevard, insport.ro, Buna Dimineata, EBihoreanul.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4427 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult