Categorized | Oradea

Licitație pentru reabilitarea Pieței Unirii din Oradea

Licitaţia pentru atribuirea contractului de achiziţie publică a lucrărilor din cadrul proiectului „Reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Unirii” a fost publicată vineri, 3 octombrie pe SEAP. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional şi are o valoare de peste 22 de milioane de lei.

Autoritatea contractantă este Municipiul Oradea, iar documentația de atribuire se găsește pe SEAP, la secțiunea „Documentație și Clarificări”.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 20 octombrie, ora 10.00, iar ofertele se depun la sediul Primăriei Municipiului Oradea, în Sala Ghişeelor.

Data deschiderii ofertelor este 20 coctombrie, ora 13.00, la sediul Primăriei Oradea. Cuantumul garanţiei de participare este de 375.403,12 lei.

Valoarea totală a achiziției (estimată) este de 22.033.723,69 lei fără TVA.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4385 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult