Categorized | Eveniment

Ziua Oraşului serbată prin mişcare în cadrul Crosului Companiilor!

Companiile din Oradea vor serba Ziua Oraşului în cadrul ediţiei a treia a Crosului Companiilor. Competiţia va avea loc duminică, 12 octombrie, de la ora 10.00, iar până la această oră s-au înscris deja 22 de companii şi instituţii din Oradea. Înscrieri suplimentare se vor mai face astăzi și duminică

La ediția din 2014 a Crosului Companiilor Oradea s-au înscris până în prezent: Asociatia Româno – Gemana Alsterdorf, Altex, Altwin Consulting, Astor Mueller, Birovital Pharma, Capirom, Connectronics, Celestica, Dumexim, Emerson, Faist Mekatronic, Holcim, Light & Joy, Masterplast, Plastor, Plexus, Selina, Spitalul Pelican, Qubiz, Zile și Nopți, Vizual și Wrigley.

Companiile care doresc să participe la concurs cu o echipă mai mare dar nu au reușit să se înscrie pe site până miercuri sunt rugate să contacteze organizatorii la oradea@crosulcompaniilor.ro sau la telefonul 0730.091.232.

Înscrierile suplimentare şi predarea kit-urilor de concurs se face sâmbătă între 10.00 şi 13.00 la Lotus Center (zona dintre recepția Carrefour și cafenele) şi duminică, între 8.00 şi 9.00, în Parcul I.C. Brătianu, cort Runners Club (zona acces ștrand), cu menţiunea că duminică înscrierile se fac în limita kit-urilor disponibile.

Doar căpitanul de echipă sau un sigur reprezentant al companiei este rugat să ridice kit-urile de concurs pentru a evita aglomerația.

Crosul va începe la ora 8.00 cu ridicarea kiturilor de participare din zona Start/Sosire urmând ca între 9:40 şi 9:55 să aibă loc antrenamentul de încălzire. La 10.00 se va da startul în proba indidividuală iar la 11.00 în propa pe echipe. Festivitatea de premiere va fi de la 12.00 la 12.30.

Crosul Companiilor este o acțiune sportivă și un eveniment social destinat în exclusivitate companiilor și angajaților lor. În 2014 acţiunea se desfăşoară în 5 orașe din țară.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4425 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult