Categorized | Oradea

Piramida şi Cantina Primăriei Oradea vor fi dotate cu ecrane LED de 50 de inch!

Samsung Electronics Magyar Zrt. a donat Primăriei Oradea 6 ecrane LED de 50 de inch, în valoare de aproape 6.000 de euro, care vor fi instalate la Serviciul de Relații cu Publicul (Piramida) și în cantină.

Conform explicațiilor date de primarul Ilie Bolojan, ecranele vor fi folosite pentru a comunica cetățenilor care vin în Primărie diferite mesaje de interes public (lucrări efectuate de primărie, informații legate de plata impozitelor, orarul instituției etc.).

„Această donație o vom folosi pentru a asigura o colaborare mai bună cu cetățenii, astfel încât, pe de o parte, vom putea oferi un flux de informații de interes public, în ideea de a folosi mai eficient timpul petrecut în incinta Primăriei.

Doresc să mulțumesc pe această cale companiei Samsung Electronics pentru această donație, de aproape 6 mii de euro, care nu este prima, compania donând în ultimii ani obiecte în valori semnificative școlilor, grădinițelor sau spitalelor orădene”

a declarat primarul Ilie Bolojan.

Managerul financiar al companiei, Lucian Serfezi, a adăugat că prin toate acțiunile sociale efectuate Samsung Electronics vrea să fie mai aproape de cetățeni și să devină un suport activ pentru comunitate, urmând ca în viitor să facă și alte donații în folosul orădenilor.

Totodată, primarul Ilie Bolojan a mulțumit și unei alte firme din cadrul parcului Industrial Eurobusiness, Faist Mecatronik, pentru faptul că recent a amenajat spațiul verde de pe b-dul Magheru, în preajma fostului spital de boli infecțioase.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4337 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult