Categorized | Oradea

Piramida şi Cantina Primăriei Oradea vor fi dotate cu ecrane LED de 50 de inch!

Samsung Electronics Magyar Zrt. a donat Primăriei Oradea 6 ecrane LED de 50 de inch, în valoare de aproape 6.000 de euro, care vor fi instalate la Serviciul de Relații cu Publicul (Piramida) și în cantină.

Conform explicațiilor date de primarul Ilie Bolojan, ecranele vor fi folosite pentru a comunica cetățenilor care vin în Primărie diferite mesaje de interes public (lucrări efectuate de primărie, informații legate de plata impozitelor, orarul instituției etc.).

„Această donație o vom folosi pentru a asigura o colaborare mai bună cu cetățenii, astfel încât, pe de o parte, vom putea oferi un flux de informații de interes public, în ideea de a folosi mai eficient timpul petrecut în incinta Primăriei.

Doresc să mulțumesc pe această cale companiei Samsung Electronics pentru această donație, de aproape 6 mii de euro, care nu este prima, compania donând în ultimii ani obiecte în valori semnificative școlilor, grădinițelor sau spitalelor orădene”

a declarat primarul Ilie Bolojan.

Managerul financiar al companiei, Lucian Serfezi, a adăugat că prin toate acțiunile sociale efectuate Samsung Electronics vrea să fie mai aproape de cetățeni și să devină un suport activ pentru comunitate, urmând ca în viitor să facă și alte donații în folosul orădenilor.

Totodată, primarul Ilie Bolojan a mulțumit și unei alte firme din cadrul parcului Industrial Eurobusiness, Faist Mecatronik, pentru faptul că recent a amenajat spațiul verde de pe b-dul Magheru, în preajma fostului spital de boli infecțioase.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4422 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult