Categorized | Social

Felicia Filip cântă pe 12 noiembrie, la Oradea, într-un concert caritabil!

Teatrul Regina Maria va găzdui, pe 12 noiembrie, spectacolul extraordinar „Muzică şi surprize” în care celebra soprană Felicia Filip va cânta alături de membri ai Operei Comice pentru Copii Bucureşti. Evenimentul este caritabil, toate fondurile strânse în urma acestei seri urmând a fi donate SOS Autism Bihor.

Marea soprană Felicia Filip își arată încă o dată iubirea față de frumos și dăruirea față de semeni, hotărând să susțină, cu priceperea și profesionalismul său, activitățile asociației SOS Autism Bihor. Astfel, soprana va susţine un concert la Oradea, alături de membrii Operei Comice pentru Copii, în data de 12 noiembrie, ora 17:00, la Teatrul Regina Maria.

Fondată în urmă cu 15 ani, Opera Comică pentru Copii se bucură de recunoaştere internaţională, având în palmares 20 de premii obţinute în cadrul unor turnee de amploare în ţări ca Austria, Germania, Croaţia, Israel, Spania, Franţa, Canada, SUA, India, Tunisia, Egipt.

Concertul pe care Felicia Filip îl susţine la Oradea este intitulat „Muzică și Surprize”, este de factură caritabilă și are menirea de a sprijini Asociația SOS Autism Bihor. Toate fondurile rezultate în urma acestei seri vor fi donate asociaţiei spre continuarea terapiilor și a proiectului „Școala de dimineață” de către copiii cu autism din asociaţie.

În seara spectacolului orădenii vor putea admira în foaierul teatrului obiecte decorative confecţionate de copii în cadrul orelor de terapie ocupaţională, în cadrul unei expoziţii cu vânzare.

„Ne bucurăm că avem ocazia de a găzdui pentru prima dată în Oradea Opera Comică pentru Copii din Bucureşti și ne dorim ca acest spectacol să fie unul de marcă, cu impact puternic asupra orădenilor, atât din această perspectivă, cât și pentru a mediatiza tulburarea de spectru autist și totodată nevoile persoanelor cu autism.

Ne dorim ca acest eveniment să fie o bucurie atât pentru noi, dar și pentru publicul orădean”

spun reprezentanţii SOS Autism Bihor.

Biletele se pot achiziţiona de la SOS Autism Bihor, contact Simona Zlibuţ, telefon 0742.52.94.53. Preţurile sunt între 40 lei şi 60 de lei, în funcţie de locul ales.

Andreea Costea

This post was written by:

- who has written 4407 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult