Categorized | Oradea

Campanie de plantat arbori ornamentali în Parcul Industrial I din Oradea

Pentru că dorește să ofere companiilor din parcurile industriale un mediu de lucru frumos, curat și verde, Eurobusiness Oradea a dat startul unei campanii de plantat copaci ornamentali în Parcul Industrial I de pe șoseaua Borșului. Administratorii parcurilor și-au propus să desfășoare această acțiune anual, în diferite zone din Parcurile Industriale.

Prima campanie a avut loc sâmbătă, 8 noiembrie, și s-a desfășurat în parteneriat cu companiile active deja în Parcul Industrial Eurobusiness I: Emerson, Faist Mekatronic, Plexus Services, Salesianer Miettex, Shinheung Electronics, Zucchetti România. Companiile implicate au pus la dispoziție atât resurse financiare cât și resurse umane.

Acțiunea s-a derulat sub forma unui concurs între companii, anul acesta câștigătorii fiind echipa companiei Salesianer Miettex.

Prin această primă acțiune verde au fost plantați în total 72 de copaci ornamentali, în incinta Parcului Industrial Eurobusiness I, pe aliniamentul șoselei Borșului.

Anul viitor, Eurobusiness Oradea va da startul acțiunii de plantat pe alt tronson din cadrul Parcului Industrial I.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult