Categorized | Oradea

Campanie de plantat arbori ornamentali în Parcul Industrial I din Oradea

Pentru că dorește să ofere companiilor din parcurile industriale un mediu de lucru frumos, curat și verde, Eurobusiness Oradea a dat startul unei campanii de plantat copaci ornamentali în Parcul Industrial I de pe șoseaua Borșului. Administratorii parcurilor și-au propus să desfășoare această acțiune anual, în diferite zone din Parcurile Industriale.

Prima campanie a avut loc sâmbătă, 8 noiembrie, și s-a desfășurat în parteneriat cu companiile active deja în Parcul Industrial Eurobusiness I: Emerson, Faist Mekatronic, Plexus Services, Salesianer Miettex, Shinheung Electronics, Zucchetti România. Companiile implicate au pus la dispoziție atât resurse financiare cât și resurse umane.

Acțiunea s-a derulat sub forma unui concurs între companii, anul acesta câștigătorii fiind echipa companiei Salesianer Miettex.

Prin această primă acțiune verde au fost plantați în total 72 de copaci ornamentali, în incinta Parcului Industrial Eurobusiness I, pe aliniamentul șoselei Borșului.

Anul viitor, Eurobusiness Oradea va da startul acțiunii de plantat pe alt tronson din cadrul Parcului Industrial I.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4410 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Iranul, butoiul cu pulbere al Orientului!

Modul de acțiune al Iranului pare a fi copiat după cel rusesc. Deși știau clar că au încălcat legea încercând să livreze petrol unui stat care se afla în embargou, au reacționat violent sechestrând o navă britanică și punând în pericol întreaga securitate a strâmtorii Ormuz pe unde tranzitează o treime din petrolul transportat pe cale maritimă în toată lumea. Atacul cu drone s-a făcut prin intermediari, neasumat, la fel cum a făcut Putin când a anexat Crimeea, utilizând militari „anonimi” fără însemnele țării. Retorica internațională a ministrului Iranian de externe, Mohammad Javad Zarif, și a președintelui Hassan Rouhani pare a fi copiată după cea utilizată de Vladimir Putin și Sergey Lavrov.

Citește mai mult