Categorized | Cultură

Particularitățile vieții din Nordul Transilvaniei surprinse într-o expoziție inedită

„Viaţa în Transilvania de Nord” este titlul următoarei expoziţii personale de fotografie, care va fi instalată pe simezele Galeriei „Euro Foto Art” din Oradea, începând de miercuri, 12 noiembrie. Expoziţia cuprinde 107 imagini color realizate de artistul fotograf Ilie Tudorel din Baia Mare.

Ideea acestui proiect fotografic a apărut după participarea artistului Ilie Tudorel, la începutul anului 2014, la concursul de fotografie „Stilul de viaţă european în Transilvania de Nord” desfăşurat la Cluj-Napoca de către ADR-Nord Vest printr-un proiect cofinanţat de Uniunea Europeana. Scopul proiectului este de a promova zona Transilvania de Nord în România şi pe plan internaţional.

Vernisajul expoziţiei va avea loc în prezenţa autorului miercuri, 12 noiembrie 2014, la ora 18:00, în Galeria „Euro Foto Art” din Oradea (Piaţa 1 Decembrie nr. 12).

Lucrările vor fi prezentate de criticul de artă dr. Ramona Novicov, iar expoziţia va deshisă oficial de artistul fotograf Ştefan Tóth. Momentele muzicale vor fi susţinute de artiştii Formaţiei de Clarinet „Stadler” din Oradea.

Expoziţia, organizată sub patronajul Consiliului Judeţului Bihor, va rămâne la dispoziţia publicului vizitator în zilele de lucru între orele 08:00 – 19:00, până la data de 12 decembrie 2014. Bihorul este al treilea judeţ în care va fi vernisată expoziţia, ea fiind la al cincelea vernisaj.

Ilie Tudorel este membru al Uniunii Artiştilor Plastici din Baia Mare şi preşedintele Asociaţie „Millennium” Clubul Foto-Video Baia Mare. Din lucrările sale au fost organizate mai multe expoziţii personale în diferite oraşe ale României.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult