Categorized | Social

Campanie Toastmasters. Haine, rechizite şi alimente pentru casa de copii din Galoșpetreu!

Membrii Organizației Oradea Toastmasters se vor întâlni joi, 20 noiembrie, la ora 8.00, la Centrul de transfuzie sanguină Oradea, pentru a dona sânge. Alături de ei sunt aşteptaţi şi simpatizanţii clubului sau cei care vor să se implice. Donarea este de fapt prima etapă a unei campanii umanitare organizată cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii din casa „Sfânta Treime”, din localitatea Galoșpetreu (Bihor).

În a doua etapă a campaniei, toate tichetele primite la donarea de sânge, împreună cu alte donații individuale, vor fi folosite pentru a cumpăra haine, rechizite și alimente pentru copiii din casa de tip familial, „Sfânta Treime”, din localitatea Galoșpetreu (Bihor).

În 29 noiembrie acestea vor ajunge la destinație cu sprijinul Euromaidec Touring. Tot prin intermediul Euromaidec Touring, membrii Oradea Toastmasters au intrat prima dată în contact cu cei care se ocupa de casa de tip familial, „Sfânta Treime”din Galoșpetreu ca parte a traseului „Turist prin Bihor”.

În timpul vizitei, membrii participanți au fost impresionați de dedicarea personalului și de modul în care copiii sunt îngrijiți cu resurse limitate.

Campania „Donează viață – Fii un lider”, este modul prin care Oradea Toastmasters dorește să contribuie la conștientizarea importanței actului de donație, fie prin donarea de sânge pentru a salva o viață, fie prin alte tipuri de contribuții sau donații către cei aflați in dificultate.

Casa de tip familial „Sfânta Treime”, se află în gestionarea Fundației Sfântul Francisc din Deva, care are în subordine alte 36 de centre sociale. Pentru că nu are încă acreditarea Ministerului Muncii, Familiei și Protecției Sociale, nu beneficiază decât de suport din donațiile primite de la Fundație și de la alți binevoitori.

Copiii din casă au vârste cuprinse între 3 și 16 ani, majoritatea băieți.

Pentru informații suplimentare cu privire la campaniile şi proiectele clubului, cei interesaţi pot lua legătura cu organizatorii pe pagina de Facebook a Oradea Toastmasters sau la adresa de mail: contact@oradeatoastmasters.ro

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4349 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult