Categorized | Oradea

Download Oradea City Report! O mie de persoane au descărcat deja aplicația prin care pot sesiza problemele din Oradea

Oradea City Report – aplicația pentru dispozitive mobile oferită de Primăria Municipiului Oradea, prin care cetăţenii pot sesiza probleme şi incidente din cartierele oraşului, are aproape o mie de descărcări în primele zece zile de la lansarea oficială.

Conform municipalităţii, orădenii au primit cu entuziasm acest instrument urban modern, dovadă fiind numeroasele mesaje postate în magazinul de aplicaţii Google Play Store şi pe reţelele de socializare, dar mai ales numărul de sesizări transmise către Primăria Oradea şi dispeceratele operatorilor de servicii publice locale.

Începând din 7 noiembrie, prin intermediul aplicaţiei Oradea City Report, orădenii au transmis 238 de sesizări privind probleme şi incidente din cartiere oraşului.

„Mulţumim tuturor orădenilor care se implică în administrarea patrimoniului comunităţii şi transmit sesizări privind probleme curente din cartiere,

indiferent de canalul de comunicare pe care îl aleg: on-line prin aplicaţia Oradea City Report, apeluri telefonice către dispecerate, e-mail-uri sau sesizări scrise”

se afirmă într-un comunicat al municipalităţii.

Până în prezent, dispeceratele operatorilor şi departamentele Primăriei Oradea au rezolvat 155 de sesizări, 38 de sesizări au fost respinse, 41 de sesizări sunt în lucru, iar 4 dintre aceste au statusul „înregistrată”, urmând a fi trecute în lucru.

Oradea City Report este o aplicaţie pentru telefonul mobil sau tabletă, gratuită, simplă şi intuitivă, care permite cetăţenilor să transmită diverse sesizări şi incidente către Primăria Oradea şi operatorii serviciilor publice locale (Compania de Apă Oradea, Oradea Transport Local, Termoficare Oradea, Poliţia Locală Oradea, RER Ecologic Service).

Aceasta poate fi descărcată cu un sungur click AICI şi instalată doar pe telefoanele care au sistem de operare Android.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4270 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Mai crezi și acum că votul tău nu contează?

Acum, când niște „oameni în alb” au venit la tine în curte și ți-au omorât porcul promițându-ți bani la sfântu’ așteaptă, când ai văzut cu ochii tăi, oameni nevinovați, loviți cu bestialitate și gazați de jandarmi aflați în subordinea oamenilor din PSD, acum, mai crezi că votul tău nu contează?
Cum s-a ajuns la asta, cu un guvern care a mărit salarii și pensii (este drept, înghițite într-o bună parte de creșterea prețurilor, de mărirea ratelor la bancă) care are o creștere economică istorică, etc? Să fi ajuns românii la un nivel la care nu mai pot fi cumpărați atât de simplu și nu acceptă marea mită națională. „Vă dăm niște bani în plus, dar lăsați-ne și pe noi să ne scoatem hoții din pușcării, să furăm în continuare”. Toate astea s-ar mai fi întâmplat dacă ați fi ieșit la vot? Iar cei care ați votat PSD, ați votat pentru ca vouă sau celorlalți, oameni simpli și cinstiți, să li se ia porcul din curte sau copiii, părinții, nepoții, plecați în pribegie pentru o bucată de pâine mai bună, să fie bătuți cu bestialitate pentru simplul fapt că vor să aibă unde se întoarce, când tot exilul ăsta economic se va trermina? Ați votat pentru asta? Dacă da, înseamnă că meritați tot ce vi se întâmplă!

Citește mai mult