Categorized | Oradea

Download Oradea City Report! O mie de persoane au descărcat deja aplicația prin care pot sesiza problemele din Oradea

Oradea City Report – aplicația pentru dispozitive mobile oferită de Primăria Municipiului Oradea, prin care cetăţenii pot sesiza probleme şi incidente din cartierele oraşului, are aproape o mie de descărcări în primele zece zile de la lansarea oficială.

Conform municipalităţii, orădenii au primit cu entuziasm acest instrument urban modern, dovadă fiind numeroasele mesaje postate în magazinul de aplicaţii Google Play Store şi pe reţelele de socializare, dar mai ales numărul de sesizări transmise către Primăria Oradea şi dispeceratele operatorilor de servicii publice locale.

Începând din 7 noiembrie, prin intermediul aplicaţiei Oradea City Report, orădenii au transmis 238 de sesizări privind probleme şi incidente din cartiere oraşului.

„Mulţumim tuturor orădenilor care se implică în administrarea patrimoniului comunităţii şi transmit sesizări privind probleme curente din cartiere,

indiferent de canalul de comunicare pe care îl aleg: on-line prin aplicaţia Oradea City Report, apeluri telefonice către dispecerate, e-mail-uri sau sesizări scrise”

se afirmă într-un comunicat al municipalităţii.

Până în prezent, dispeceratele operatorilor şi departamentele Primăriei Oradea au rezolvat 155 de sesizări, 38 de sesizări au fost respinse, 41 de sesizări sunt în lucru, iar 4 dintre aceste au statusul „înregistrată”, urmând a fi trecute în lucru.

Oradea City Report este o aplicaţie pentru telefonul mobil sau tabletă, gratuită, simplă şi intuitivă, care permite cetăţenilor să transmită diverse sesizări şi incidente către Primăria Oradea şi operatorii serviciilor publice locale (Compania de Apă Oradea, Oradea Transport Local, Termoficare Oradea, Poliţia Locală Oradea, RER Ecologic Service).

Aceasta poate fi descărcată cu un sungur click AICI şi instalată doar pe telefoanele care au sistem de operare Android.

Ichim Vasilică

This post was written by:

- who has written 4348 posts on Presa Oradea.


Contact the author

Leave a Reply

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Cum să iei de proști 200.000 de orădeni!

Un oraș de proști. Asta cred despre orădeni atât miticii de la Tarom cât și conducerea Aeroportului, incompetenți puși acolo pe un singur criteriu, carnetul de membru de partid! Un oraș de proști pe care poți să îi duci de nas distribuind presei un fake news pe care să-l rostogolească în ziarele lor și pe rețelele de socializare.
Aeroportul din Oradea este la un pas de a deveni un fânaț pe care să mai pască doar vitele și oile țăranilor din zonă. Din marea realizare a alianței UDMR-PSD-ALDE care conduce județul a mai rămas doar o rută de zbor spre București pe care cei de la Tarom au scumpit-o atât de tare încât nu va mai zbura nici dracu din Oradea. În acest context, cei vinovați, atât marionetele politice cât și cei care le-au pus acolo, în loc să explice cum s-a ajuns la situația de față și ce fac pentru a schimba lucrurile, trimit presei fake-news-uri în care se ceartă cu primarul Ilie Bolojan.

Citește mai mult